Magazin
22 Nis 2021 09:13 Son Güncelleme: 22 Nis 2021 15:49

Meral Kaplan, davayı kaybedince Seçkin Piriler'in evini mi bastı?

6 yaşındaki kızı Ela’nın velayetini kaybeden Meral Kaplan, mahkemeden sonra bir ara yakın arkadaşı olan Seçkin Piriler'in yanına gitti.

Meral Kaplan, 2018’de ihanete ve şiddete uğradığını söyleyerek boşanma davası açmıştı. 2 milyon lira tazminat ile çocuğunun velayetini istemişti. Kanioğlu da karşı boşanma davası açmış ve Meral Kaplan’dan maddi-manevi toplam 1 milyon 50 bin lira tazminat talebinde bulunmuştu.

Milliyet'te yer alan habere göre, dava önceki gün sonuçlandı. Mahkeme 6 yaşındaki kızları Ela’nın velayetini baba Erhan Kanioğlu’na verdi. Meral Kaplan’ın tazminat isteğini reddetti. Üstelik eski eşine 200 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.

"ÇOCUĞUM DOĞDUĞUNDAN BERİ MAHKEMELERDEYİM"

Duruşma sonrası basın açıklaması yapan Meral Kaplan, gözyaşları içinde "Çocuğum doğduğundan beri mahkemelerdeyim. Şiddet görsem de ispatlayamadım" dedi.

Gözyaşlarına boğulan Meral Kaplan, “6 yaşındaki çocuğum benden alındı. Bir de tazminat ödememe hükmettiler. Pes etmeyeceğim” dedi.

"ŞİMDİ MUTLU MUSUN?"

Posta'da yer alan habere göre; Meral Kaplan, soluğu kanlı bıçaklı olduğu, eski dostu Seçkin Piriler’in evinde aldı. Boşanma sürecinde Erhan Kanioğlu’na destek veren Seçkin’e şöyle bağırdı: “Sana bir şey sormak için geldim. Benim kardeşim gibiydin. Kızımı kaybettim, şimdi mutlu musun?”

'BENİ KARIŞTIRMA LÜTFEN'

Meral Kaplan’ı kapıda gören Seçkin Piriler içeriden “Meral; inan ben bir şey yapmadım, hiçbir şey söylemedim. Koronayım, kapıyı açamıyorum. Beni karıştırma lütfen” karşılığını verdi.

NE OLMUŞTU?

Eski eşi Kaan Tangöze'nin hediye olarak aldığı Bodrum-Gündoğan'daki evinde oyuncu arkadaşı Meral Kaplan'la tatil yapan sunucu Seçkin Piriler, arkadaşının eleştirilerine tahammül edemeyip kavga ettiği iddia edilmişti.

Piriler, "Meral Kaplan'la yaşanan olayda tek üzüldüğüm şey çocuklarımın önünde olması ve benim evimde olması. Çocuklarıma ve komşularıma rezil oldum. Günlerce evden çıkamadım. İki tane mutlu çocuk yetiştirmek istiyorum" demişti.

Meral Kaplan ile iş insanı Erhan Kanioğlu, 2011’de nikah masasına oturmuştu. 2015’te de kızları Eda dünyaya gelmişti.