Politika
02 Ara 2022 20:48 Son Güncelleme: 02 Ara 2022 20:56

Meral Akşener ve Koray Aydın arasında gerilim iddiası: "Bana karşı bir tutum mu var?"

tv100'de yayınlanan Sağlı Sollu'da, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş son kulis bilgilerini anlattı. Yarkadaş, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın İYİ Parti'deki yakın çevresine "Bana karşı bir tutum mu var?' diye sorduğunu ve iddiaya göre "Ben istenmediğim yerde durmam" dediğini kulis bilgisi olarak paylaştı. Yarkadaş; Aydın'ın sözlerini duyan Akşener'in hamlesini de anlattı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile ilgili bomba kulis bilgisini tv100'ün gündem belirleyen programlarından Sağlı Sollu'da anlattı.

Barış Yarkadaş, İYİ Parti Genel Merkezi’nde Koray Aydın’a karşı siyaset yapıldığını hatta Ümit Dikbayır, Cihan Paçacı, Ömer Karakuş ve Metin Ergun’un birlikte hareket ederek bir yandan da Koray Aydın’ın etkisizleştirildiğini söyledi.

İYİ Parti'de yaşanan tartışmaların Ankara'nın en büyük ilçeleri Çankaya ve Mamak'ta da devam ettiğini aktaran Yarkadaş, "Eğer Koray Aydın istediği performansı gösteremezse partideki etkinliğini de ciddi anlamda kaybeder” dedi.

Yarkadaş, kulis bilgisinin devamında şu ifadeleri kullandı:

“Koray Aydın bunu gördüğü için parti içindeki yakın çevresinde ‘Bana karşı bir tutum mu var?’ diye soruyor. Biraz sitem ve şikâyet ediyor. Hatta iddiaya göre, ‘Ben istenmediğim yerde durmam’ diyor.

Bunun üzerine İYİ Parti Genel Başkan Vekili Koray Aydın’ın bu serzenişini duyduğu ve kendisiyle görüşerek gönül aldığı söyleniyor”

İşte Yarkadaş'ın Sağlı Sollu'da anlattığı o kulis bilgileri: