Gündem
29 Ara 2022 12:19 Son Güncelleme: 29 Ara 2022 15:29

Meral Akşener 'EYT' üzerinden Erdoğan'a seslendi! "Sırada emekli maaşları var"

Beştepe'de kurmaylarıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından EYT düzenlemesiyle ilgili müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca vatandaşı sevince boğdu. Erdoğan'ın konuşmasının ardından İYİ Parti lideri Akşener'den de dikkat çeken bir paylaşım geldi. Akşener, "Siyasi rekabeti dedikoduyla değil, hizmetle yap da kazanan milletimiz olsun. Düzenleme EYT'li kardeşlerime hayırlı olsun. Sırada emekli maaşlarını asgari ücret düzeyine çıkarmak var. Bizden önce yap da görelim" dedi.

Türkiye iyiden iyiye seçim havasına girerken, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ekonomi kurmaylarıyla gerçekleşen toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT düzenlemesiyle ilgili müjdeyi duyurdu.

ERDOĞAN: HERHANGİ BİR YAŞ SINIRI UYGULANMAYACAK
Erdoğan "Düzenlemeyle yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımız daha emekli olma hakkına kavuşuyor. Emeklilik hakkının kullanılması hususunda herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacaktır" ifadelerini kullandı.

AKŞENER'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği müjde sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den de dikkat çeken bir paylaşım geldi.

"DÜZENLEME EYT'Lİ KARDEŞLERİME HAYIRLI OLSUN"
Akşener, EYT açıklaması üzerinden Erdoğan'a seslendiği mesajında "İşte bize böyle gel sayın Erdoğan… Siyasi rekabeti dedikoduyla değil, hizmetle yap da kazanan milletimiz olsun. Yapılan düzenleme EYT'li kardeşlerime hayırlı olsun. Sırada emekli maaşlarını asgari ücret düzeyine çıkarmak var. Haydi bakalım, bizden önce yap da görelim" ifadelerini kullandı.

İşte Akşener'in paylaşımı;