Meraklılar film setini 'bastı', ekipmana tırmandı

Ünlü filmin çekiminde tuhaflıklar, aksilikler bitmek bilmiyor. Geçen yıl pandemi nedeniyle ertelenen çekimler tekrar başladı ama sette yaşanan aksilikler bitmek bilmiyor.

Meraklılar film setini 'bastı', ekipmana tırmandı - Sayfa 1

MERAKLILAR SETE AKIN ETTİ

Şimdi de geniş bir arazide kurulan film setini meraklılar, kelimenin tam anlamıyla "bastı". Hatta işi biraz daha ileriye götürüp, filmin aksiyon sahnelerinde kullanılan ekipmanın üzerine tırmandılar. Bazı set görevlileri, set çok geniş bir alana kurulu olduğu için güvenliği sağlamanın kolay olmadığını belirtti.


113
Meraklılar film setini 'bastı', ekipmana tırmandı - Sayfa 2

GÜVENLİK YETERİ KADAR SAĞLANAMIYOR

Tom Cruise'un başrolünü üstlendiği Mission Impossible 7 (Görevimiz Tehlike 7) filminin setinde olaylar bitmek bilmiyor. Geçen yıl İtalya'daki çekimleri pandemi yüzünden ertelenen filmin bazı sahneleri İngiltere'de Derbyshire'da bulunan Stoney Middleton adlı köyde çekiliyor. Fakat çok geniş bir alana kurulu olan sette güvenliği sağlamak ve meraklıları da oradan uzak tutmak kolay olmuyor.


213
Meraklılar film setini 'bastı', ekipmana tırmandı - Sayfa 3

EKİPMANA TIRMANDILAR

Mission Impossible setinde yaşanan son olay da İngiliz basınına yansıdı. Haberlerde yer verilen iddialara göre çevrede yaşayan meraklılar sete akın etti. Bir yandan da Tom Cruise'u görmeye çalışan meraklılar ve aktörün hayranları, sette aksiyon sahnelerinin çekiminde kullanılan ekipmana da tırmandı.


313
Meraklılar film setini 'bastı', ekipmana tırmandı - Sayfa 4

ÇEKİMLERİN AKSAMASI İSTENMİYOR

İngiliz The Sun gazetesine konuşan bir görevli, çok geniş bir alana yayılan sette güvenliği sağlamanın zor olduğunu belirtti. Görevli, bu olup bitenlerin ardından Tom Cruise'un da harekete geçmek zorunda kaldığını ve polisi aradığını söyledi. Görevli, güvenlikle ilgili bütün bu sorunlara rağmen Cruise'un ve filmde görev alan diğer kişilerin, çekimlerin aksamasını istemediğini de sözlerine ekledi.


413