Televizyon
04 Eki 2018 22:29 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:53

Merakla bekleniyordu! Organize İşler 2’nin ilk teaserı yayınlandı! (Medyaradar/Özel)

2018 – 2019 sinema sezonunun merakla beklenen filmi “Organize İşler 2”nin ilk teaser’ı yayınlandı.

Yılmaz Erdoğan'nın kaleme aldığı, başrolünün yanı sıra yönetmen koltuğunda da oturduğu “Organize İşler 2” kadrosu ile göz dolduruyor.

Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Atakan Çelik ve Safa Sarı gibi Türk sinema ve televizyonunun birbirinden yetenekli isimlerinin yer aldığı film; Asım Noyan ve çetesinin organize ettiği, “sazan sarmalı” olarak tanımlanan bir üç kağıda bulaşan kahramanlarının macera ve aksiyon dolu hikayesini anlatıyor.

4 Ocak 2019'da vizyona girecek olan “Organize İşler 2”nin fragmanı çok yakında yayında.



“Organize İşler 2” filminin 26 Haziran’da başlayan çekimleri İstanbul’un Kadıköy, Moda, İstiklal Caddesi, Galata Köprüsü, Eminönü, Mısır Çarşısı, Kapalıçarşı ve Karaköy gibi gündüz nüfusu milyonları aşan bölgelerinde ve halkla iç içe  8 haftada tamamlandı.

Film için Kore’den 40 kişilik dev bir teknik ekip geldi. Filmin 350’yi aşan prodüksiyon ekibi ile beraber yaklaşık 2 hafta boyunca İstanbul’da çalışan Koreli’lerin aksiyon planlama ekibi ise çekimler daha başlamadan önce teknik ekibine dahil olmuşlardı.

İstanbul’da, Boğaz’da, karada ve helikopterlerle havadan yapılan özel çekimlerde çalışan Koreli’ler filmin aksiyon sahnelerinin yanı sıra İstanbul’a ait görüntülerin çekimlerine de özel katkı sağladılar.

Yılmaz Erdoğan’ın tanımıyla bu filmin başrolünde İstanbul var ve bugüne kadar çekilmiş en güzel İstanbul görüntüleri Organize İşler’in ilk filminin çekimlerinde gerçekleştirilmişti. Yeni filmle ise İstanbul görmediğimiz boyutta bir başrol çıkaracak.

Organize İşler 2'nin karakterleri:

ASIM NOYAN / YILMAZ ERDOĞAN


Erdoğan’ın hayat verdiği filmin baş kahramanı ASIM NOYAN’ın çevirdiği sazan sarmalı hikayesi bu kez heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleri yepyeni bir maceraya sürükleyecek.

LERZAN BERRAK / EZGİ MOLA

Filminin güzel, akıllı ve organize iş çevirmede çetenin diğer üyeleri kadar usta karakteri LERZAN’a yetenekli oyuncu EZGİ MOLA hayat verdi.

Rengarenk kıyafetleri, dönen dolaplar içinde kılıktan kılığa giren cüretkar ve eğlenceli halleri ile LERZAN BERRAK’ı, kendine çetenin ve Asım Noyan’ın hayatında önemli yer edinmiş bir baş rol kahramanı olarak izleyeceğiz.

SARUHAN ZİNCİR / KIVANÇ TATLITUĞ

“Organize İşler 2” dünyasının yeni delikanlısı “SARUHAN” yine hafızalardan silinmeyecek bir organize karakter olarak karşımıza çıkacak.

SARI SARUHAN

İstanbul’da yaşama tutunmuş, Adanalı “SARI” lakaplı SARUHAN’ın, Asım Noyan’la karşı karşıya geleceği sazan sarmalı hikayesi ise izleyenleri her yönü ile  merak, heyecan ve aksiyon dolu bir maceraya sürükleyecek.

Filmin henüz gün yüzüne çıkmamış karakterleri ise merakla bekleniyor.