Merakla bekleniyordu! iPhone’ların yeni rakibi geldi! İşte özellikleri ve fiyatları…

Samsung, Galaxy S22 ailesini tanıttı. Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra modellerinden oluşan ailede Galaxy S22 Ultra modeli Galaxy Note ailesinden tanıdığımız dahili S Pen yuvasıyla dikkat çekiyor. Galaxy S22 ailesinin özellikleri ve fiyatları da merak edilenler arasında bulunuyor. İşte iPhone rakibi Samsung Galaxy S22 ailesinin fiyatları ve özellikleri...

Merakla bekleniyordu! iPhone’ların yeni rakibi geldi! İşte özellikleri ve fiyatları… - Sayfa 1

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un büyük bir heyecanla beklenen Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy S22 ve Galaxy S22+'ın yanı sıra, serinin en güçlü modeli olan Galaxy S22 Ultra'yı da tanıttı. Peki Samsung Galaxy S22 Ultra, tüketicilere neler sunacak?

19
Merakla bekleniyordu! iPhone’ların yeni rakibi geldi! İşte özellikleri ve fiyatları… - Sayfa 2

Samsung Galaxy S22 Ultra, şirket için oldukça özel bir model olarak karşımıza çıkacak. Zira bu akıllı telefon, Samsung'un geçtiğimiz yıllarda vazgeçtiği Galaxy Note serisinin yerini alacak ve S Pen tutkunlarına özel bir deneyim yaşatacak.

29
Merakla bekleniyordu! iPhone’ların yeni rakibi geldi! İşte özellikleri ve fiyatları… - Sayfa 3

Bu bağlamda; serinin diğer üyeleri olan Galaxy S22 ve Galaxy S22+'ta dahili olarak bulunmayan S Pen, Galaxy S22 Ultra'da tüm ihtişamıyla kendisini gösteriyor.

39
Merakla bekleniyordu! iPhone’ların yeni rakibi geldi! İşte özellikleri ve fiyatları… - Sayfa 4

Tasarım:

Samsung Galaxy S22 Ultra'nın tasarımına baktığımızda, genel olarak Galaxy Note serisinden esintiler göreceğiz. Kavisli ekran ve S Pen girişi gibi özellikler bizleri karşılıyor. Ancak telefonun tasarımındaki en büyük yenilik, kamera kurulumunda karşımıza çıkıyor. Samsung, Galaxy S22 Ultra'da bağımsız kamera kurulumu tercih etti. Bu tasarım, geçtiğimiz dönemlerde farklı Galaxy telefonlarda karşımıza çıkmıştı. Bu sayede telefonun arkasındaki çıkıntıdan büyük oranda kurtulmuş olduk.

49