Magazin
27 Haz 2020 14:20 Son Güncelleme: 27 Haz 2020 14:25

Merak edilen soru yanıt buldu! İşte Alişan'ın kaskodan alacağı para!

Ünlü şarkıcı Alişan, ailesinin içinde olduğu araçla trafik kazası geçirdi. Ailesiyle ölümden dönen Alişan'ın kasko şirketinden hasarlı aracı için 1 milyon TL ödeme alacağı ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Alişan önceki gün ailesiyle birlikte şahsi otomobiliyle İstanbul'dan İzmir'e giderken kaza geçirdi. Kazada Alişan ve araçta bulunan eşi Buse Varol ile 2 yaşındaki oğlu Burak yara almadan kurtuldu. Araçta bulunan yabancı uyruklu çocuk bakıcısı ise hafif yaralı olarak Saruhanlı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Alişan'ın trafik kazasında hasar gören aracı için kaskodan alacağı ücret belli oldu.

ARACINI 1 MİLYON 250 BİN TL'YE SATIŞA ÇIKARMIŞ
İddiaya göre Alişan, kaza geçirdiği aracını 1 hafta önce 1 milyon 250 bin TL'ye satışa çıkardı. Aracı için 1 milyon 100 bin TL verilen şarkıcı, teklifi reddetti. Kaza sonrası aracı kullanılamaz hale gelen Alişan, sigorta şirketinden 1 milyon TL para alacak.

5 KURBAN KESTİRDİ
Öte yandan 2 yaşındaki oğlu, eşi ve bakıcılarıyla araçtan sağ çıktıkları için "Verilmiş sadakamız varmış" diyen şarkıcı, yaptığı açıklamada 5 kurban kestirip Darülaceze'ye bağışladığını söyledi. Şarkıcı, kazada oğlunun zarar görmemesi için üzerine kapanarak koruyan bakıcıları için de örnek olacak bir davranışta bulundu. Bu konu hakkında da konuşan Alişan, "Ömrümüzün sonuna kadar o da istediği süreçte hep bizimle olacak. Maddi ve manevi olarak yanında olacağız"