Televizyon
19 Kas 2020 00:05 Son Güncelleme: 19 Kas 2020 00:13

Menajerimi Ara'da Dicle'ye büyük şok: Korona virüse yakalanmıştı

Menajerimi Ara dizisinde Dicle rolüne hayat veren başrol oyuncusu Ahsen Eroğlu koronavirüse yakalanınca senaryoda değişiklik yapıldı.

Star TV'nin sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Menajerimi Ara'da yaşanan korona virüs şoku, dizinin çekimlerinin engellenmesine neden olmuştu.

Önce usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu ardından dizinin genç oyuncusu Ahsen Eroğlu'nun korona virüse yakalandığı haberi geldi. Son olarak da dizinin yakışıklı ismi Deniz Can Aktaş'ın korona virüs testinin pozitif çıktığı kaydedildi. 

Dizinin çekimlerine devam edilebilmesi amacıyla küçük bir senaryo değişikliğine gidilecek. 

DİZİNİN KİLİT İSİMLERİNDEN BİRİ 

Neredeyse her sahnede olan ve dizinin kilit isimlerinden birisi olan Ahsen Eroğlu’nun oynadığı Dicle karakteri için senaryoda yapılan değişiklik hayranlarını biraz üzecek olsa da Eroğlu'nun tedavi süreci devam ederken dizinin aksamamasına neden olacak.

Buna göre verilen bilgide Feris’in (Canan Ergüder) Dicle karakterini bir nedenle kovacağı bir hikaye eklenmiş diziye. Böylece Ahsen Eroğlu iyileşene kadar bu hikaye sürdürülecek. Dicle’nin yerine de yeni bir asistan alınacağı ifade edilmekte. O yeni asistanı da Ayşe Köksal oynayacak.

Ahsen Eroğlu da iyileştikten sonra yeniden sete dönecek ama bakalım nasıl bir hikaye ile?

Geçtiğimiz hafta Ay Yapım’dan aşağıdaki paylaşım gelmişti. Pazar akşamı da dizinin tekrar bölümü yayınlanmıştı. Ancak çekimlerin yeniden başlayacağı da Ahsen Eroğlu iyileşene kadar onu diziden uzaklaştıracak bir hikaye yazılmasından anlaşılıyor…