Menajerimi Ara kadrosuna dört flaş isim! Hangi ünlü oyuncular konuk olacak?

Başrollerini Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştıkları, Star TV'nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Menajerim Ara'nın otuz sekizinci bölümüne, dört ünlü oyuncu konuk olacak.

Menajerimi Ara kadrosuna dört flaş isim! Hangi ünlü oyuncular konuk olacak? - Sayfa 1

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 38. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Star’ın yeni dizisi ‘Ada Masalı’nın başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ilk kez beraber kamera karşısına geçerek ‘Menajerimi Ara’ya konuk oluyor. Aynı zamanda, dizinin yeni bölüm konukları ise Beyti Engin ve Erdem Akakçe oluyor.

19
Menajerimi Ara kadrosuna dört flaş isim! Hangi ünlü oyuncular konuk olacak? - Sayfa 2

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’, her pazar izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimler yer alıyor. ‘Menajerimi Ara’nın yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş otururken genel yönetmenliğini Ali Bilgin üstleniyor.

29
Menajerimi Ara kadrosuna dört flaş isim! Hangi ünlü oyuncular konuk olacak? - Sayfa 3

Dizinin senaryosunu Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş kaleme alırken, yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor.

39
Menajerimi Ara kadrosuna dört flaş isim! Hangi ünlü oyuncular konuk olacak? - Sayfa 4

Her bölüm konuk olacak ünlü isimlerle izleyenleri bambaşka bir dünyaya götürecek olan ‘Menajerimi Ara’, pazar günü Star’da.

49