Televizyon
28 Haz 2021 21:29 Son Güncelleme: 28 Haz 2021 21:32

Menajerimi Ara dizisinde sürpriz oyuncu! Hangi ünlü isim kadroya dâhil oldu?

Her hafta sürpriz konukları ile beğeni toplayan Menajerimi ara dizisinin bu haftaki sürpriz konukları belli oldu.

Her hafta sürpriz konukları ile beğeni toplayan Menajerimi ara dizisinin bu haftaki sürpriz konukları izleyici tarafından büyük merak uyandırdı. İlk bölümü 25 Ağustos 2020'de Star TV ekranlarında yayınlanan Ay yapım imzalı dizi Menajerimi Ara dizisi izleyici tarafından çok seviliyor.

Drama ve komedi tarzındaki dizi, ünlülerin parlak dünyasının perde arkasını, dört menajerin içinde bulunduğu komik hikayeler ile seyirciye aktarıyor. Yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş'ın senaryosunda ise Yelda Eroğlu yer alıyor. Menajerimi Ara dizisi her hafta konuk ettiği ünlü oyuncular ile adından oldukça söz ettiriyor.

Menajerimi Ara dizisinin oyuncuları

Başrollerini Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş gibi oyuncuların paylaştığı Menajerimi Ara dizisinin konuk oyuncu listesi de oldukça uzundur.

42 bölümün yayınladığı menajerimi ara dizisinde bu güne kadar, Fatih Ürek, İbrahim Kutluay, Şenay Gürler, Selda Alkor, Tamer Levent yer aldı. Ayrıca, Nükhet Duru Hazal Kaya, Şerif Erol, Aslı Tandoğan, gibi bir çok ünlü ismin konuk olduğu dizi bu hafta iki sürpriz oyuncuyu konuk ediyor.

Konuk oyuncular kim olacak?

Yayınlanan fragmanda Mehmet Esen ve Nursel Köse'nin bulunduğu kriz sahneleri büyük ilgi gördü. Pazar akşamları ekrana gelen dizinin son bölümünde Ceyda ile Barışın beraber çalışmaya başladığı haberi Ego ajansta bomba etkisi yaratır. Ceyda hazırladığı sözleşme ile Gürgen Öz'ün kalbini kazanırken, Çınar ve Kıraç bu durumu hazmedemeyip Ceyda'nın hazırladığı sözleşmeyi ele geçirmeye çalışırlar.

Diğer tarafta ise Kıraç'ın oyuncusu olan Sinem Uslu Şampuan reklamı çekiminden bir önceki gün, Kıraç'ın aldığı maşa ile saçlarını yakınca Kıraç zor duruma düşer. Her hafta birbirinden komik ve duygusal sahnelerin yaşandığı Menajerimi Ara dizisi Pazar akşamı yeni konukları ile izleyici ile buluşacak.