Memati'nin sevgilisi bambaşka birine dönüştü! Kurtlar Vadisi'nin yıldızını tanıyabilene aşk olsun

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Memati’nin sevgilisi rolünde oynayan Didem Taslan, son haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Memati'nin sevgilisi bambaşka birine dönüştü! Kurtlar Vadisi'nin yıldızını tanıyabilene aşk olsun - Sayfa 1

2008 - 2009 yılları arasında yayınlanan “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde iki sezon boyunca Gürkan Uygun’un hayat verdiği Memati karakterinin sevgilisi Gamze Güneş karakterine hayat veren eski manken ve oyuncu Didem Taslan şimdi de son haliyle gündem oldu.

17
Memati'nin sevgilisi bambaşka birine dönüştü! Kurtlar Vadisi'nin yıldızını tanıyabilene aşk olsun - Sayfa 2

Son olarak Fox Tv'nin uzun soluklu dizisi Yasak Elma'da rol alan ünlü isim şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken ünlü ismi gören herkes aynı şeyi söylüyor.

27
Memati'nin sevgilisi bambaşka birine dönüştü! Kurtlar Vadisi'nin yıldızını tanıyabilene aşk olsun - Sayfa 3

49 yaşında olan Didem Taslan'ın paylaşımlarına sosyal medyada; 'Yaşlandıkça güzelleşiyor', 'Yıllara meydan okuyor', 'Hala çok güzel', 'Tanrı kadını yarattı', 'Değişmiyor. Yıpranmıyor. Zinhar yaşlanmıyor' gibi yorumlar yapılıyor.

37
Memati'nin sevgilisi bambaşka birine dönüştü! Kurtlar Vadisi'nin yıldızını tanıyabilene aşk olsun - Sayfa 4

1 Nisan 1974 tarihinde Mersin'de dünyaya gelen Didem Taslan katılmış olduğu ilk güzellik yarışmasında Miss Blendax 1992 İzmir Fuar Güzeli seçilerek dikkatleri üzerine çekti.

47