Gündem
30 Kas 2013 15:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:47

Memati Polat Alemdar'a kırgın mı?

Kaçak'la yüksek reyting alan Gürkan Uygun Kurtlar Vadisi'nden neden ayrıldığını anlattı.

Kurtlar Vadisi'ndeki Memati rolüyle büyük üne kavuşan ve şu an atv'de yüksek reyting alan Kaçak dizisi ve bir sinema filminde rol alan Gürkan Uygun Kurtlar Vadisi'nden neden ayrıldığını anlattı.
 
Vatan'dan Eda Solmaz'a konuşan Gürkan Uygun'un açıklamaları şöyle;
 
Sizi şehirli bir adam rolünde ne zaman izleyeceğiz?
 
Ben de bekliyorum! Oldukça yoğun çalışıyoruz sette ve çatışma sahneleri çok fazla. Sabahın 05’i elimde kuru sıkı bir silah ve bir sürü adamın peşindeyim. Yeter artık, ne zaman bir yalıda oturup gemilerin geçişini izleyeceğim. Kısmetse Kaçak’ı bitirdikten sonra. Dizi iki sezon daha devam eder. Sanıyorum sonrasında ben de köşeme çekilip yalılardan kontrol edeceğim bütün gidişatı. (gülüyor)
 
Sizi ne ağlatır?
 
Acı ve hüzün. Türkü çok severim. O da... Öğrencilik zamanımda türküye çok sardım. Taşradan gelmiştim. İzmit büyük şehirdir ama benim dönemimde daha yeni gelişiyordu. Oradan İstanbul’a geliyorsun ve büyük şehrin şatlarına kendini uydurmaya çalışıyorsun. Küçük şehre göre çok fazla yalan var. Kendinizi mutlu hissettirecek bir arkadaş ortamı yaratıyorsunuz. Orada da sarıldığınız en sağlam şey türkü oluyor. Daha sonra da başka bir heves haline geldi.
 
Kurtlar Vadisi’yle kırgınlığım yok
 
Kurtlar Vadisi ekibiyle arada kırgınlık olduğu söyleniyor...
 
Hayır, öyle bir şey olmadı. İşin artık benim için yeterli olduğunu ve başka roller denemek istediğimi söyledim.
 
Çok ünlüyüm gibi bir rehavete kapılmadınız mı?
 
Einstein’ın, “Bilgi arttıkça ego azalır, bilgi azaldıkça ego artar” diye bir sözünü okudum geçen gün. Belki egoya sahip olduğum zamanlardan kalma, beni soğuk bir adam olarak görmüş olabilirler. Ama çok yaşamadım açıkçası bana röportaj gelmiyor, beni öne çıkarmıyorlar gibi hissiyatları. Ben sadece iş yapmak istiyorum. O rol ile tanınmak ve tekrar popüler olmak güzel olsa gerek. Ama çok da aradığım bir şey değil ya da onun için yaşamıyorum. Kaptırmadım kendimi. Çok lüks yaşayım, insanlar bana ‘bey’ desin gibi bir duygum da olmadı.