Melisa Tatlıcı mahkemede bir bir anlattı! Cinsel ilişki sırasında...

Merhum iş insanı Şeyhmus Tatlıcı'nın kendisiyle aynı ismi taşıyan oğluyla boşanma davası süren Melisa Tatlıcı, "Eşim benden uygunsuz şeyler isteyerek puanlama yapıyordu" diyerek cinsel ilişki sırasında şiddet gördüğünü ileri sürdü.

Melisa Tatlıcı mahkemede bir bir anlattı! Cinsel ilişki sırasında... - Sayfa 1

Merhum iş insanı Şeyhmus Tatlıcı'nın kendisiyle aynı ismi taşıyan oğlu hakkında eşini hamile olduğu dönemde yaraladığı ve cinsel saldırı, hakaret ile tehdit suçlarını işlediği gerekçesiyle 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davanın görülmesine başlandı. Şeyhmus Tatlıcı hakim huzurunda tüm bu iddiaları reddederken, Melisa Tatlıcı ise olay günü eşinden 6 saat eziyet gördüğünü ileri sürdü ve cinsel ilişki sırasında eşinin kendisine puanlama yaptırdığını söyledi.

110
Melisa Tatlıcı mahkemede bir bir anlattı! Cinsel ilişki sırasında... - Sayfa 2

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne açılan davanın iddianamesinde Şeyhmus Tatlıcı'nın Kanlıca'daki evinde geçtiğimiz 31 Temmuz günü yaşandığı ileri sürülen olay şöyle anlatıldı; "30 yaşındaki Şeyhmus Tatlıcı'nın, cep telefonuna eski kız arkadaşının yolladığı mesajı, 25 yaşındaki eşi Melisa Tatlıcı gördü. Bunun üzerine çiftin arasında tartışma çıktı. Şeyhmus Tatlıcı, 32 haftalık hamile eşine hakaretlerde bulundu. Eline aldığı kolonya şişesini göstererek, 'Seni yakacağım' şeklinde tehdit savurdu. Bununla da yetinmeyip, genç kadının kollarını sıktı, bileklerine tırnaklarını geçirdi. Yüzüne sprey sıkıp, temizlik sopasıyla bacağına vurdu. Yaralanan kadına cinsel saldırıda bulundu. "

210
Melisa Tatlıcı mahkemede bir bir anlattı! Cinsel ilişki sırasında... - Sayfa 3

Davanın ilk duruşması bugün yapıldı. Duruşmaya tutuksuz sanık Şeyhmus Tatlıcı, avukatları Kezban Hatemi, Nezihe Hıdıroğlu ve Uğur Uğurlu ile katılırken Melisa Tatlıcı, avukatı Pınar Horasan ile geldi. Şeyhmus Tatlıcı, ifadesinde eşine boşanma davası açtığını ancak kendisinden boşanmak istemeyen Melisa Tatlıcı'nın kurgu olarak bu iddiaları ortaya attığını ileri sürdü.

310
Melisa Tatlıcı mahkemede bir bir anlattı! Cinsel ilişki sırasında... - Sayfa 4

Aralarında olay günü tartışma çıktığını kabul eden Tatlıcı, suçlamaları reddetti. Eşinin, telefonunu karıştırması üzerine tartışmanın başladığını anlatan Şeyhmus Tatlıcı, "Eski kız arkadaşımın attığı mesajı görünce kıskançlık krizine girdi. Evden ayrılmak istedim. Bana engel oldu. Avukatım Kezban Hatemi'yi aradım. O da kendisiyle konuştu ancak sakinleştirmeyi başaramadı" dedi. 

410