Melisa Döngel'in kâbusu! Babasının istismarına annesi bile inanmamış!

Elmalı davası Türkiye'yi ayağa kaldırdı, olayın ardından ünlü isimler istismara uğradığını itiraf edip sessiz kalınmaması gerektiğini söyledi. Oyuncu Melisa Döngel'in babası tarafından cinsel istismara uğradığının ortaya çıkmasının ardından Döngel'e sosyal medyada destek mesajları yağdı.

Melisa Döngel'in kâbusu! Babasının istismarına annesi bile inanmamış! - Sayfa 1

O dönemde yaşadıklarına sessiz kalmayan Melisa Döngel, babasından şikayetçi oldu. İstanbul'da bir ağır ceza mahkemesinde baba A.D. yargılandı. Dava 2017 yılında karara bağlandı. İstinaf mahkemesi cezayı onarken dosya şu an Yargıtay'da bulunuyor.

124
Melisa Döngel'in kâbusu! Babasının istismarına annesi bile inanmamış! - Sayfa 2

BABA TUTUKLANDI

Sabah'ın dava dosyasından edindiği bilgileri göre; Döngel, babası hakkında şikayetini 4 yıl önce yapmıştı ama maruz kaldığı cinsel istismar yıllar öncesine dayanıyordu. Döngel'in şikayeti üzerine babası A.D. gözaltına alındı.

224
Melisa Döngel'in kâbusu! Babasının istismarına annesi bile inanmamış! - Sayfa 3

Kızının film ajansında oyuncu olarak çalışmak istediğini söyleyen A.D., "Gitmesini istemedim. Ajansa başladıktan sonra davranışlarında değişiklikler oldu. Neden hakkımda böyle bir suçlamada bulunduğuna anlam veremiyorum. Ben kızımı seven bir babayım. Komşularım nasıl biri olduğumu bilir, istenirse sorulabilir" diyerek hakkındaki cinsel istismar suçlamasını reddetti. Tutuklanan A.D. hakkında "zincirleme olarak üst soyun çocuğa cinsel istismarı" suçundan dava açıldı.

324
Melisa Döngel'in kâbusu! Babasının istismarına annesi bile inanmamış! - Sayfa 4

ANNESİNE SÖYLEMİŞ İNANMAMIŞ

O dönem 17 yaşında olan Döngel, yaşadığı korkunç olayı sayfalar dolusu ifadesinde anlattı. Babasının şiddet de uyguladığını söyleyen Döngel, "Evde hep kavga gürültü olur. En basitinden bir suyun yeri değişse gelip tekme tokat döver bizi. Bir keresinde sırf arkadaşımla parka gittim diye kolumu kırdı. Korkumdan hastanedeyken merdivende düştüm" diyerek ne kadar yara aldığını anlatmaya çalıştı.

424