Melisa Döngel'in büstiyerli pozu olay oldu

Sen Çal Kapımı dizisinde "Ceren Başar" karakterini canlandıran Melisa Döngel cesur paylaşımlarıyla sosyal medyayı sallıyor. Giydiği büstiyer ve yaptırdığı göz makyajıyla beğeni toplayan Döngel'e beğeni ve yorum yağdı.

Melisa Döngel'in büstiyerli pozu olay oldu - Sayfa 1

Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakterine hayat veren güzel oyuncu Melisa Döngel cesur pozlarıyla adından söz ettiriyor. Son paylaşımında giydiği büstiyeri ve göz makyajıyla dikkat çeken Döngel hayranlarını mest etti.

118
Melisa Döngel'in büstiyerli pozu olay oldu - Sayfa 2

Melisa Döngel'in özellikle gözlerini ön plana çıkaran makyajı hayranlarının büyük beğenisini topladı. Pek çok takipçisi güzel oyuncuya "Gözlerin çok güzel" yorumunda bulundu.


218
Melisa Döngel'in büstiyerli pozu olay oldu - Sayfa 3

Ünlü oyuncu Melisa Döngel, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Bir arkadaşıyla birlikte mağaza mağaza gezen Döngel, giyim tarzıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Güzel oyuncu, kot pantolon ve büstiyer tercih ederken sütyen takmaması da gözlerden kaçmamıştı.


318
Melisa Döngel'in büstiyerli pozu olay oldu - Sayfa 4

Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren Başar karakterini canlandıran Melisa Döngel, mutsuz olduğu ve istediği ortamı bulamadığı iddia ediliyor.


418