Gündem
30 Eyl 2020 13:02 Son Güncelleme: 30 Eyl 2020 13:19

Melih Gökçek'ten Erdoğan'ın kuzenine ağır hakaret! "Buraya kadarmış..."

Cengiz Er'e hakaret eden Gökçek, "Bu şerefsizler sırf bana sataşarak kendilerini muhatap almam için her yerlerini yırtıyorlar. Tepinmeyin adınızı dahi zikretmem.” dedi.

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki çatışmalar devam ederken, Ankara Büyükşehir belediye Başkanlığından istifa ettirilen Melih Gökçek, tepki çeken bir paylaşım yapmıştı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu hedef alan Gökçek, "Ermenistan kan bağışında bulunulmasını istedi... Canan bir organizasyon düşünüyor musun? Biz de insaniyet namına bağış yaparız ama bizim kanımız bunlara uyum sağlamaz. Sen ve senin gibilerin kanı kesinlikle uyum sağlar. Napcan kan verip, kan verdirecen mi" diye yazmıştı.

"BU ADAMIN KİME ÇALIŞTIĞINI ARTIK ÇÖZMEMİZ LAZIM"

Gökçek'in sözlerine, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuzeni Cengiz Er, sosyal medya hesabından çok sert tepki göstermişti. Er, Gökçek için, "Bu adamın kime çalıştığını artık çözmemiz lazım" diyerek şunları kaydetmişti:

“Yaşını başını almış, güvenilmez biri olduğu ve pis işlere bulaştığı iddiaları yüzünden evden kovulmuş bu adamın kime çalıştığını artık çözmemiz lazım. Bu tür bayağı paylaşımlara karşı mahalle medyasının yaptığı gibi susmak değil karşı durmalıyız. Korkmayın."

GÖKÇEK ENGELLEDİ: “BU ŞEREFSİZLER SIRF BANA SATAŞARAK…”

Cengiz Er’in bu tepkisinin ardından Melih Gökçek, Twitter hesabından Er’i engelledi.

Cengiz Er'e hakaret eden Gökçek, şunları kaydetti:

“Bu tweet aleminde ederi beş para etmez tetikçiler, haberlerinin altında 1 veya 2 RT/beğeni almakta zorlanan internet habercisi gazeteci (bozuntuları) var. Bu şerefsizler sırf bana sataşarak kendilerini muhatap almam için her yerlerini yırtıyorlar. Tepinmeyin adınızı dahi zikretmem.”

“BURAYA KADARMIŞ”

Cengiz Er ise, Melih Gökçek’in kendisini engellediği ekran görüntüsünü paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“Kabus gibiydi gece.

Sıkıntılı uyandım.

Baktım ki Melih Başkan beni engellemiş.

Buraya kadarmış...”