Politika
20 Şub 2022 16:23 Son Güncelleme: 20 Şub 2022 16:41

Melih Gökçek'ten Ak Parti'yi karıştıracak sözler! "Dediğimi yapmadı, Ankara’yı kaybetti"

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek AK Parti içerisinde kriz çıkarak iddialarda bulundu. Gökçek’e göre Ankara Özhaseki’nin seçim hataları yüzünden kaybedildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek yerel seçimlerde Ankara’yı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisi yerine aday gösterdiği Mehmet Özhaseki’nin hataları yüzünden kaybettiğini iddia etti.

Melih Gökçek katıldığı Ankara Masası TV’de gündeme dair önemli ifadelerde bulundu. Melih Gökçek, AK Parti’nin Ankara’yı kendi hataları yüzünden kaybettiğini söylerken “Girmeyeyim o konulara” dese de dayanamayarak içindekileri anlattı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisi yerine aday gösterdiği Mehmet Özhaseki’nin hataları yüzünden kaybedildiğini söyledi.

ANKARA’YI ÖZHASEKİ YÜZÜNDEN KAYBETTİK

Programda Mehmet Özhaseki’nin seçimi kazanması için elinden geleni yaptığını öne süren Gökçek, AK Parti içinde kriz çıkarak şu ifadelerde bulundu:

"AK Parti’yi alamazlardı. Tamamen bizim hatalarımız. Özhaseki aday oldu. Kendisine o zaman ben dedim ki ‘7 puan alttasın sana 6 maddelik bir strateji çiziyorum bunların toplamı 15 puan. Bunlardan sadece 4 puan alırsan 1 puan öne geçeceksin’ dedim. Ama dediğimi yapmadı ve 4 puan farkla Ankara’yı kaybetti” 

Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek’in bu sözleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisi yerine aday gösterdiği Mehmet Özhaseki’yi kızdıracağa benzerken Melih Gökçek bu tavrıyla Erdoğan’a da mesaj göndermiş oldu.