Gündem
16 Eyl 2022 10:46 Son Güncelleme: 16 Eyl 2022 10:49

Melih Gökçek yine alay konusu oldu! Oyun videosunu, SİHA sandı

Twitter'ı aktif bir şekilde kullanan Ankara'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Daha önce Türkiye'de jelibon rezervi bulunduğunu söyleyen ve Beşiktaşlı eski futbolcu Aboubakar'ı "şehit" olarak paylaşan Gökçek'in, şimdi de bilgisayar oyununa ait görüntüyü gerçek olarak paylaştığı öne sürüldü.

Ankara'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir kez daha sosyal medyanın gündemine oturdu. Twitter'ı aktif bir şekilde kullanan ve milyonlarca takipçisi olan Gökçek, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki çatışmalara ilişkin yaptığı paylaşımla günün en çok konuşulanları arasına girdi.

Geçtiğimiz aylarda, Türkiye'de "jelibon rezervi" bulunduğunu iddia eden ve Beşiktaşlı eski futbolcu Vincent Aboubakar'ın photoshop olan görüntüsünü "şehit" olarak paylaşan Gökçek, bu kez "SİHA" paylaşımıyla olay yarattı.

OYUN GÖRÜNTÜSÜNÜ, SİHA SANDI
Azerbaycan ordusunun SİHA ile Ermenistan askerlerini vurduğunu gösterdiği iddia edilen görüntüyü paylaşan Gökçek, "Hay maşallah. Aranan layığını bulur. Umarım Yunanistan ders alır" notunu düştü. Ancak Gökçek'in paylaştığı görüntünün aslında bilgisayar oyununa ait olduğu ortaya çıktı.

Gökçek, gerçeği fark ettikten sonra açıklamasını sildi ancak paylaşım kısa sürede günün konuları arasına girdi.