Gündem
24 Mar 2015 11:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:08

Melih Gökçek, tüm programlarını iptal edip evine kapandı!

Bülent Arınç'ın kendisi ile ilgili ağır sözleri sonrası Melih Gökçek'in villasına kapandığı ve ziyaretçi kabul etmediği öğrenildi.

Sözcü'nün haberine göre, Bülent Arınç'ın açıklamalarına twitter'dan yanıt veren ve daha önce planlanan canlı yayın programına da katılmayan Melih Gökçek bugün de tüm programlarını iptal etti. Gökçek'in Dikmen'deki tripleks villasına kapandığı öğrenildi.

CANLI YAYINDA KATILMAKTAN VAZGEÇTİ

Dünkü Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendisine yaptığı "İstifa et" çağrısına "haysiyetsiz adam" diye karşılık vermiş ve çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu. Gökçek, bu tarihi açıklamalarının ardından daha önce planlanan Cnn Türk'teki Tarafsız Bölge programına da katılmaktan vazgeçmiş ve twitter'dan kısa bir açıklamada bulunmuştu.

GÖKÇEK VİLLASINA KAPANDI!

Ankara kulislerini serseme çeviren gelişmeler sonrası gözler bugüne çevrildi. Melih Gökçek'in Ankara'daki tüm programlarını iptal ettiği ve Dikmen'deki tripleks villasına kapandığı öğrenildi. Gökçek'in villasından ne zaman ve ne için çıkacağı ise şimdilik merak konusu.

ERDOĞAN VE ARINÇ ANKARA, DAVUTOĞLU KONYA'DA

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise açıklanan resmi programına göre bugünu Ankara'da geçirecek. Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda özel konuklarıyla bir araya gelececek olan Erdoğan daha sonra Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Selim Cuburi'yi ve Meksika eski Cumhurbaşkanı ve Küresel İklim ve Ekonomi Komisyonu Başkanı Felipe Calderon'u ayrı ayrı kabul edecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu ise memleketi Konya'da bulunuyor. Davutoğlu ilk olarak  Karapınar ilçesinde, Milli Savunma Bakanlığı Atış Test ve Değerlendirme Merkezi'nin açılış töreni ile 13. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'nın açılış  törenine katılacak. Ankara'da bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ise her hangi bir programı bulunmuyor.