Gündem
05 Nis 2014 15:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:04

Melih Gökçek mazbatasını aldı,Erdoğan'a mesaj yolladı!

Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ilan ettikten sonra, bugün Ankara Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Melih Gökçek, Ankara Adliyesi'nden mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra Adliye önünde kendisini bekleyen vatandaşlara hitap eden Gökçek, ''Ankara'da 25 belediye başkanlığının 20'sini kazanmak suretiyle zafer kazandık. Belediye Meclisi'nde yer alan 140 kişinin 99'u AK Partili. Bu da Ankara tarihinde yeni bir rekor'' dedi.

Gökçek, Başbakan Erdoğan'a seslenmek istediğini belirterek, ''4 ay sonra cumhurbaşkanlığını da böyle kutlayacağız inşallah'' diye konuştu.

Gökçek, mazbatasını almadan önce çok sayıda partili Ankara Adliyesine geldi. Mazbatasını almadan önce çok kısa bir konuşma yapan Gökçek, ''Cenabı Allah 5. kez başkanlığı lütfetti hamd ediyorum. Buraya kadar zahmet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum'' dedi.
Gökçek, mazbatasını aldıktan sonra Adliye dışında kendisini bekleyenleri selamladı.

''SİZ SANDIKTA VURDUNUZ''

Vatandaşlara hitap eden Gökçek, şunları söyledi: "Gerek yok siz sandıkta vurdunuz (Vur vur inlesin Mansur Yavaş dinlesin sloganları üzerine) Ankara'yı 5. kez bize lütfeden Allah'a hamd ediyorum. Hepiniz büyük gayretler sarf ettiniz. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu mücadelemizde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan 'ın emekleri dolayısıyla kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Biz Ankara'yı kazandık. Allah nasip ederse size söz veriyorum. Bu vaatlerimizin gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Halka hizmet hakka hizmet. Bu düsturla yola çıktık.

BU YENİ BİR REKOR

Zaferimiz büyük bir zafer. 7 düvel birleşti. 7 düvelin sırtını yere getirdik. Ankara'da 25 belediye başkanlığının 20'sini kazanmak suretiyle zafer kazandık. Belediye Meclisi'nde yer alan 140 kişinin 99'u AK Partili. Bu da Ankara tarihinde yeni bir rekor.

4 AY SONRA SENİN CUMHURBAŞKANLIĞINI DA KUTLAYACAĞIZ

Buradan liderimiz Erdoğan'a seslenmek istiyorum: Sevgili Başbakanım yolun açık olsun. Allah yar ve yardımcın olsun. Biz burada gördüğün tabloyla senin peşinde olacağız. 4 ay sonra cumhurbaşkanlığını da böyle kutlayacağız inşallah. Göreve Ya Allah Bismillah diyerek başlıyorum.

MAĞLUBİYETİ KABUL ETSİNLER

Kirli siyaset bitti. Seçim boyunca kirli siyaset yapıldı. Vatandaş 5. kez beni seçmiştir. Ankaralı 5 kez hata yapmaz. Biz bu işi Allah'ın izniyle iyi yaptık. Seçimi kaybetmeyi hazmetmeyip bir takım yollara başvurmaya çalışan muhalefet var. CHP'nin oyununu yakaladık. Çöplükten oy çıkardık derler ve seçimde yaygara koparır, her seçim yaparlar bunları. Dün akşam CHP'liler oyları çöpe atmışlar, bunu yakaladık polise teslim ettik, suçüstü yakaladık. Mağlubiyeti kabul etmeleri gerekir.

HİZMETE EN ÇOK OY VEREN YERDEN BAŞLAYACAĞIZ

Mansur Yavaş 'Elektrikler kesildi seçim yenilensin' diyor. Ümitleri kalmadı, bitti. 6 yerde 18.30’dan sonra elektrikler kesilmiş. Elimizden gelene çabayı Ankara için göstereceğiz. En çok oy veren yerden hizmete başlayacağım söz verdiğim gibi. Hizmette ayrım yok, sıralamada var sözümü tutacağım en çok oy veren yerden başlayacağım. Çok uzaklardan, kutsal yerlerden bile dua desteği verenlere teşekkür ediyoruz." (Hürriyet)