Polemik & Kulis
13 Tem 2013 16:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:17

MELİH GÖKÇEK CHP'Lİ VEKİLE FENA SAYDIRDI; ''SENDEN ERKEK OLSA NE YAZAR''

Melih Gökçek'in Twitter'daki son hedefi CHP Antalya milletvekili Yıldıray Sapan oldu.

"Biri çıkıp Sümeyye’nin kıçına palayla vursaydı ne olurdu acaba?" diyen CHP’li vekile en sert tepki Melih Gökçek’ten geldi. Gökçek, Twitter’da sert ifadeler kullanırken mahkeme tutanaklarını paylaştı.

Melih Gökçek’in Twitter’daki son hedefi CHP milletvekili Yıldıray Sapan oldu. Sapan’ın Başbakan Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’a göndermede bulunan twitine Gökçek’ten çok sert bir yanıt geldi.

"BİRİ SÜMEYYE’NİN KIÇINA PALAYLA VURSA NE OLURDU?"

Gezi Parkı eylemcilerine palayla saldıran ve kamuoyunda ’Palalı saldırgan’ olarak anılan Sabri Çelebi’nin mahkemece serbest bırakılması ve ardından Fas’a gitmesi eleştirilere neden olmuştu. Karara tepki gösteren CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan’da kararı Twitter hesabından eleştirirken "Biri cikip sumeyye’nin kicina palayla vursa ne olurdu acaba?" diye yazması takipçilerinin bile tepkisini çekti. Sapan, gelen tepkiler sonrası twitini kaldırsada Gökçek’in salvolarından kurtulamadı.

"SENDEN ERKEK OLSA NE YAZAR"

Melih Gökçek, twitter’da Yıldıray Sapan ve eşi Sedef Sapan’ın evliliğini ilk yıllarında aralarında yaşanan ve mahkemeye intikal eden kavgaya ilişkin ifade tutanaklarını yayınladı. Eşi Sedef Sapan’ın ifadesinden bazı cümlelerin sarı keçeli kalemle vurgulandığı tutanak fotoğraflarına Gökçek, "Senden erkek olsa ne yazar", "O söylediğini lafı büker böyle adama iade ederiz" şeklinde yorumlar yazdı.

Mesajlarında Sapan’ı "Klavye kahramanı" ilan eden Gökçek, salvolarına "7. Sulh Ceza 2010/1461 esas nolu karar ile 3 bin TL adli para cezası alıp hükmün açıklanması geri bırakıldı mı yiğidim (!)" mesajıyla devam etti. Sapan çifti arasında yaşanan olayın haberlerinin linklerini de paylaşan Gökçek, son olarak "Ne o yiğidim (!) lafı yiyince ortalıktan kayboldun...ödlek milletvekili olarak ilan ediyorum" yazdı.