Gündem
03 Ağu 2011 15:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:38

"MELİH BEY ORTAM DİNLİYORMUŞ!" ŞAŞIRTAN TELEFON KONUŞMALARI!

İşte Aziz Yıldırım'la Şekip Mosturolu'nun gün yüzüne çıkan telefon konuşmaları.

Geçen sezon ligin 33. haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü 6-0 yendiği maç, Emre Belözoğlu'nun Kağan Söylemezgiller'e attığı iddia edilen mesaj nedeniyle uzun bir süre gündemde kalmıştı.

İŞTE O GÖRÜŞME
Takvim'in haberine göre; Emniyet'in ulaştığı bilgiler, bu maçla ilgili ikinci bir skandalın daha patlamasına neden oldu. 14 Mayıs 2011'de yani karşılaşmadan 1 gün önce şu anda Metris'te tutuklu bulunan Şekip Mosturoğlu'nun Aziz Yıldırım'la yaptığı telefon görüşmesi skandalı gün yüzüne çıkarıyor. İşte o telefon görüşmesi:

İSTANBUL' A BİLE GETİRMİŞ!
Saat: 19.19...
AZİZ YILDIRIM: Ne oldu ses seda çıkmadı değil mi sonra.
ŞEKİP MOSTUROĞLU: Yok akşam bitti o mevzu ama Ahmet ile sabahleyin ben Sami'yi konuşturdum. 'Pazartesi suç duyurusunda bulunacağım' diyor. 'Trabzonlu yöneticiyle ilgili' diyor. Şöyle bir gelişme olmuş biz konuştuktan sonra. Şey aramış Mesut Bakkal aramış Ahmet'i. 'işte sen ne yapmaya çalışıyorsun' falan demiş. Sen ne diyorsun deyince Mesut herhalde biraz ters konuşmuş. Ahmet ona küfür etmiş. O ona küfür etmiş. 5 dakika sonra Ender aramış, o Ankaragücü nün spor direktörü varya. Demiş hocayla küfürleşmişsiniz falan demiş biz şimdi kayıtlardan dinledik demiş. Ahmet de gider yapmış. Ahmet 'ben savcılığa suç duyurusunda bulunacağım' demiş. Hepiniz hakkında. Benim telefonumu nasıl dinlersiniz falan. 5 dakika sonra tekrar Mesut Bakkal aramış. 'Sen bizim dostumuzsun yanlış anladın' falan şey diyor Ahmet. O şey de Melih bey de bir araç varmış ortam dinlemesi yapabiliyormuş mobil bi araç. Onunla birlikte dolaşıyorlarmış kamp tesisinin oraya koymuşlar ortam dinlemesi yapıyorlarmış. Şeye bile İstanbul'a bile getirmişler şeye otelin yanına koymuşlar. Tam manyak bunlar ya sapık.

AZİZ YILDIRIM: Alaattin şeye söylesin tamam, ortam dinlemesi yap.. diye"
ŞEKİP MOSTUROĞLU: "Yani yapmak lazım bir şey.

MELİH EFENDİ DİNLETİYORMUŞ
Bu görüşme sonrasında Aziz Yıldırım, gazeteci Alaattin Metin'i arayarak konu hakkında bilgilendiriyor... Saat: 19.19...
AZİZ YILDIRIM: Bu Melih efendi telefonları dinletiyormuş... Bi alet ortam dinleme aleti varmış... bu yetmezmiş gibi aleti getirmişler şeye... buraya... orda bunlarla kimler konuşuyor diye telefonla ortam dinletmesi yapıyorlarmış... Necip'e de söyle Necip (gazeteci) aradım ben bulamadığıydım.
ALAATTİN METİN: "Söyleyeyim... Onu mutlaka araştıralım ya tamam"
AZİZ YILDIRIM: Ahmet Bulut'la konuşun, Ahmet Bulut anlatsın size"