Medya
14 Şub 2021 12:17 Son Güncelleme: 14 Şub 2021 14:39

Melih Altınok'tan Ahmet Hakan'a 'Hande Sarıoğlu' tepkisi! Yoksa yine patronlarını mı karıştırdın?

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın Hande Sarıoğlu ile ilgili yorumunu eleştirdi.

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın spiker Hande Sarıoğlu hakkındaki yazısını eleştirdi. Altınok, "Bak senden kaç yaş büyük olan Ertuğrul Özkök bile konuyu özgürlükler bağlamında yazıyor. Sen neye takılmışsın. Yoksa yine patronlarını mı karıştırdın?" diye sordu. 

Altınok, "Konuya geç dahil olan Ahmet Hakan ise dün adını vermeden spiker diye seslendiği Sarıoğlu'na liseli ergenler gibi trip atıyordu" düşüncesini dile getirdi.

İşte Altınok'un bugünkü yazısından "Mesele ağaç değil Ahmet, sen hala anlamadın mı?" başlıklı o bölüm:

Spiker Hande Sarıoğlu'nun evinde dans ederken görüntülerini paylaşması üzerine Habertürk'ten kovulması, medya çalışanlarının özgürlükleriyle ilgili bir tartışma başlattı

Konuya geç dahil olan Ahmet Hakan ise dün adını vermeden spiker diye seslendiği Sarıoğlu'na liseli ergenler gibi trip atıyordu:

"Sadece ilk 15 saniyesine tahammül ettim. Kimse kusura bakmasın ama... Ben o videoda... Kafasına göre dans edip hayatın tadını çıkaran bir hercaiden ziyade... Şebeklik yapıp dikkat çekmeye çalışan bir story şebeği gördüm."

Yahu Ahmet, mevzu senin göz zevkin ya da tahammül kapasiten mi?

Bak senden kaç yaş büyük olan Ertuğrul Özkök bile konuyu özgürlükler bağlamında yazıyor.

Sen neye takılmışsın.

Yoksa yine patronlarını mı karıştırdın?

Yazının tamamını okumak için tıklayın.