Polemik & Kulis
10 Ağu 2016 17:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:27

Melih Altınok atv'nin Kahvaltı Haberleri'nden neden ayrıldı?

Geçtiğimiz dönem Sabah Gazetesi köşe yazarı Melih Altınok'un sunduğu Kahvaltı Haberleri adlı program başka bir isme devredildi.

Sabah Gazetesi köşe yazarı Melih Altınok’un hafta içi her sabah ATV’de sunduğu “Kahvaltı Haberleri” adlı programın Nihan Günay’a devredildiğini duyurmuştuk.

Bu nöbet değişikliğinin ardından medya kulisleri Melih Altınok'un sadece atv'den değil Sabah'tan da kovulduğu iddialarıyla çalkalandı.

Melih Altınok ise, atv'den kovulduğu iddialarını Twitter adresinden yaptığı açıklamayla yalanladı ve atv'de başka bir proje yapacağını duyurdu.

 Altınok şu açıklamayı yaptı: "Fethullahçıların ve darbeci eskilerin hevesi kursağında kalacak ama yeni sezonda yeni bir projeyle Yine ATV'deyim. Yeni sezon için şimdiden bedava reklamıma başlayan gazetelere ve internet sitelerine teşekkür ederim, hakları ödenmez" 

Altınok yeni programını ise şöyle anlattı:

"Gece Haberleri benzeri bir program ama sadece haber bülteni olmayacak. Tıpkı Kahvaltı Haberleri gibi bir program olacak, ama gece yayımlanacak. Yeni sezonda ekranda olacağım yani. Dizilerden sonra yayımlanacak bir haber programı... Şu an saati ve yayın kuşağı ile ilgili çalşıyoruz... Ama daha fazla da ayrıntı vermeyeyim..."