Televizyon
23 Nis 2017 09:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:38

Melek yaşıyor mu? İçerde yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi İçerde bu hafta da bomba gibi geliyor. İzleyenleri ekrana kilitleyen dizinin tanıtımları nefes kesti.

Show TV'nin Ay Yapım imzalı, güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikayesiyle Pazartesi akşamına damga vuran dizisi İçerde'nin 31. bölüm 3. tanıtımı yayınlandı. Sarp'ın kucağında kanlar içindeki Melek'le hastaneye girdiği sahnede sinir krizi geçiren Mert'in Celal'i arayıp "üzgünüm Celal Baba, kurtaramadım" dediği ve Sarp'ın onu duyduğu tanıtım büyük merak uyandırdı.

"İçerde"nin Pazartesi günü ekrana gelecek 31. bölümünde; Melek'in ölümüyle Sarp, hem Melek'i hem de Umut'u kaybetmiştir. Füsun ise bir yandan Melek'in kaybına üzülürken, diğer yandan da Umut'u ikinci kez kaybetmenin acısı içindedir. Mert'in mafyaya çalıştığı ortaya çıkar. Yusuf Müdür, Organize'de arkadaşlarının önünde Mert'i rezil eder. Sarp ve Mert bir arada Celal'in yanında çalışmaya başlarlar. Sarp, bu durumu hazmedemez ama duygularını saklamak zorunda kalır. Celal, Melek'in ölümüyle yıkılır. Kudret'i kendi elleriyle öldürmeden acısı dinmeyecektir.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde'nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

İşte "İçerde"nin 31. bölüm 3. tanıtımı!