Melania Trump’tan ABD Başkanı Trump’ın cinsel organı hakkında flaş yorum

ABD’nin First Lady’si Melania Trump hakkında kaleme alınan ve bu hafta yayınlanacak kitapta, Melania'nın Donald Trump ile ilişkisine dair dikkat çekici detaylar yer alırken, First Lady'nin kocasının cinsel organı hakkında yaptığı yorum ise şimdiden gündem yarattı.

Melania Trump’tan ABD Başkanı Trump’ın cinsel organı hakkında flaş yorum - Sayfa 1

Trump ailesinin başı bu sıralarda kitaplarla dertte... Washington Post muhabiri Mary Jordan tarafından yazılan "Anlaşma Sanatı: Melania Trump’ın Anlatılmamış Hikayesi"nin ardından bu kez de ABD Başkanı Donald Trump'ı zor duruma sokacak yeni bir kitap geliyor.

129
Melania Trump’tan ABD Başkanı Trump’ın cinsel organı hakkında flaş yorum - Sayfa 2

Washington Post muhabiri Mary Jordan'ın kitabından yeni bölümler de bir bir ortaya çıkıyor. Buna göre Melania'nın 'en zor anları' Trump'ın eski Playboy modeli Karen McDougal ve porno yıldızı Stormy Daniels ile kendisini aldattığını öğrendiğini anlar.

229
Melania Trump’tan ABD Başkanı Trump’ın cinsel organı hakkında flaş yorum - Sayfa 3

Melania'nın, kocasının ortaya çıkan sadakatislikleri nedeniyle ondan uzaklaşmak için bir otele yerleştiğini belirten Jordan, 50 yaşındaki eski modelin, fotoğraflarda daha iyi görünmesine yardımcı olmak için Trump'a poz verme ipuçları verdiğini de yazdı.

329
Melania Trump’tan ABD Başkanı Trump’ın cinsel organı hakkında flaş yorum - Sayfa 4

Kitapta, Trump'ın Bedminster'daki golf sahasındaki eski temizlikçiler, Melania ve Donald Trump'ın birlikte yemek yediğini hiç görmediklerine de yer verildi. Nadir bir röportajda Melania, kocasıyla birlikte rahatlamak istediklerindee "Rüzgar Gibi Geçti" filmini izlediklerini söylemişti.

429