Gündem
17 Şub 2012 15:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:21

MEHMET TOPAL'IN GOLÜ İSPANYOL SPİKERİ ALAY KONUSU YAPTI!

Mehmet Topal'ın jeneriklik golü gündeme oturdu, maçın spikeri İspanya'da alay konusu oldu! VİDEO

Valencia’da bu sezon yaşadığı şansızlıklar nedeniyle, az oynama fırsatı bulan ve istenileni tam veremeyen Mehmet Topal, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında deplasmanda Stoke City’i 1-0 yenmelerini sağlayan güzel golü atınca İspanyol basınında ön plana çıkarıldı.
        
Bu sezon ilk defa İspanyol basınından büyük övgüler alan Mehmet Topal, maçın 37. dakikasında yaklaşık 30 metreden attığı golle takımına önemli bir avantaj getirdi. İspanyol gazeteleri gol için, "olağanüstü, füze, bombaladı, maçın en güzel hareketi" gibi ifadeler kullandı.

’Maçın spikeri ilk 11’de Topal’ı görünce...’
         
"Çok önemli bir galibiyeti başarmak için Topal’ın güzel golü yetti. Topal mükemmel bir golle tünelden çıktı" başlığını atan Marca gazetesi, "Türk futbolcunun maçın başaktörü olacağına, eminiz bir kişi bile bahse girmezdi. Maçın spikeri ilk 11’de Topal’ı görünce ’başına darbe alan bir futbolcu için iyi bir maç değil’ diyordu. Fakat futbol böyle bir şey. Kuyu çok derin olup kara delik haline dönüşüyor gibi gelindiği bir anda, ışık görünüyor. Topal, bu ışığı inanılmaz bir sağ ayakla gördü ve kendisini takip eden hayaletleri bitirdi"  yorumunda bulundu.
        
Topal’ın ilk olarak sakatlığı, daha sonra yeni doğan çocuğundan uzak olması ve en sonunda da Racing maçında başına aldığı darbe nedeniyle bu sezon çok zor anlar yaşadığını vurgulayan İspanyol gazetesi, Türk futbolcunun "gri bir yılı" geride bırakarak, güçlü bir şekilde geri döndüğünü yazdı.


İŞTE SPİKERİN COŞTUĞU ANLAR :