Polemik & Kulis
22 Tem 2019 09:42 Son Güncelleme: 22 Tem 2019 09:45

Mehmet Tezkan'ın yeni adresi belli oldu! Haftada dört gün yazacak...

Deneyimli gazeteci Mehmet Tezkan, nisan ayından beri ”konuk yazar” olarak yazılarını paylaştığı T24’ün yazar kadrosuna katıldı.

Gazete ve televizyonlarda muhabir, yazar, yönetici ve programcı olarak görev alan Mehmet Tezkan; salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri, haftada dört yazıyla T24 okurlarının karşısına çıkacak. Tezkan, düzenli yazılarının yanı sıra sıcak gelişmelerde de yorumlarını paylaşacak.
Tezkan, yarından (salı) itibaren günlük yazılarına başlayacak.

Mehmet Tezkan kimdir?
Mehmet Tezkan 1960 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olmasının ardından master ve doktora yaptı.

Gazeteciliğe Cumhuriyet’te başlayan Tezkan Yankı dergisinde yazı işleri müdürü, Show TV'de haber müdürü, Star TV'de haber koordinatörü, Sabah gazetesinde genel yayın müdür yardımcısı olarak görev yaptı.
ATV'den ayrıldıktan sonra Vatan gazetesinde yazmaya başlayan, NTV’de programlar yapan Tezkan, son olarak yazdığı Milliyet’ten, 2018 seçimlerinde İyi Parti’den İzmir milletvekili adayı olmak üzere ayrıldı.
Milletvekili adaylığı için girdiği siyaseti bırakan ve nisan ayından beri “konuk yazar” olarak T24’te yazıları yayımlanan Mehmet Tezkan, iki çocuk babası.

ETİKETLER
#mehmet tezkan #t24