Medya
16 Haz 2016 13:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:19

Mehmet Tezkan AK Parti'yi o yazıyla vurdu: Star'ın başyazarı bile...

Mehmet Tezkan, Star yazarı Ahmet Taşgetiren'in AK Parti döneminde eğitim başarısızlığı üzerine yazdığı yazıya dikkat çekti.

Milliyet yazarı Mehmet Tezkan, bugün köşesinde "eğitim dökülüyor" diyerek AK Parti'nin eğitim politikalarını eleştirdi. Fakat Mehmet Tezkan, bunu yaparken Ahmet Taşgetiren'in yazısını referans vermeyi de ihmal etmedi.

Dün Star gazetesi başyazarı Ahmet Taşgetiren köşesinden "14 yıl içinde MEB'de 6 bakan değişti, AK Parti'nin en başarısız olduğu alan eğitimdir! İnsan sermayemizi nitelikli hale getirme davasında çok yol alınmadı" demişti.

Bugün benzer eleştiriler Mehmet Tezkan'dan geldi. Mehmet Tezkan "İktidarı her şart altında gözü kapalı destekleyen Star gazetesinin başyazarı da başarısız bulduğuna göre söylenecek laf yok" diyerek Ahmet Taşgetiren'in sorularını kendi köşesinden tekrarlamış oldu.

İŞTE TEZKAN'IN YAZISININ O KISMI

Eğitim dökülüyor..

Başyazar AKP iktidarlarının en başarısız olduğu alan budur demiş..

Milli Eğitim'e bakan dayanmıyor.. Beş bakan değişti.. Son bakan Milli Savunma'dan transfer!..

Başyazar sormuş..

'Hangi bakan hangi vizyonla geldi oraya ve neyi ne kadar gerçekleştirerek oradan ayrıldı? Yoksa bu iş gerçekten bürokrasiyle gidiyordu da bakanlar orada bulunsun diye mi tayin edildi?

Yani Milli Eğitim'de bakanlar göstermelik mi?
Durum bu mu?..