Gündem
24 Nis 2021 09:43 Son Güncelleme: 24 Nis 2021 09:48

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'nun iddiasına yanıt! Nagehan Alçı'ya mesaj attı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Habertürk'te katıldığı programda Nagehan Alçı'yı, Mehmet Tevfik Göksu'dan gelen soruları kendisine sormakla itham etmişti. Göksu, bir gün sonra aynı kanalda İmamoğlu'nun sözlerine cevap verdi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Habertürk'te Kübra Par'la Açık ve Net adlı programın konuğu oldu.  Nihal Bengisu Karaca, Hasan Öztürk ve Gökhan Hacir'in sorularını yanıtlayan Mehmet Tevfik Göksu, bir gün önceki Habertürk yayınına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sözlerini yalanladı.

Dün Habertürk TV'de Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu "Nedir, Ne Değildir?" programına konuk olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine soru soran Nagehan Alçı’ya tepki göstermişti. İmamoğlu, Alçı'ya, "Tevfik Göksu’dan mesaj alıp bana soru soracaksanız bu yayın bitmez, Tevfik bey benim muhatabım değil, üzülüyorum ona” demişti.

Bu akşam Kübra Par'la Açık ve Net adlı programa konuk olan Mehmet Tevfik Göksu, İmamoğlu'nun o sözlerine şu yanıtı verdi:

"Ben burada dün gece İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının sözleriyle konu oldum, konuk oldum sayılır. Belediye Başkanının agresif bir hali var. Dün burada gazetecilere gösterdiği, Nagehan Hanım'a gösterdiği tepki. Ben mesaj filan atmadım Nagehan Hanım'a. İstanbul Belediye Başkanımızın galiba birikmiş bir öfke kontrol sorunu var. Sayın büyükşehir belediye başkanını izlerken ben aklı selimi göremedim."