Gündem
29 Mayıs 2023 07:59 Son Güncelleme: 29 Mayıs 2023 08:01

Mehmet Şimşek’in Erdoğan’ı tebrik mesajına yorum yağdı! Herkes aynı şeyi yazdı…

Seçim öncesi kulislerde adı Ekonomi Bakanlığı için geçen ancak aktif siyasete dönmeyeceğini ifade eden Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferini sosyal medya paylaşımıyla tebrik etti. Sosyal medya kullanıcıları ise paylaşıma yaptıkları yorumlarda Şimşek'e ekonomi bakanı olması çağrısında bulundular.

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı elde ettiği seçim zaferi sebebiyle tebrik etti.

"BAŞARILAR DİLİYORUM"

Mesajında Şimşek, "Çeyrek asrı bulan siyasi yürüyüşünde halkımızın güçlü desteğiyle tekrar seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ı kutluyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza milletimize hizmet yolunda başarılar diliyorum. Yeni dönemin ülkemiz ve dünya için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

 

HERKES AYNI YORUMU YAPTI

Paylaşımın altına gelen yorumlarda sosyal medya kullanıcıların Şimşek'e ekonomi bakanı olması çağrısında bulunduğu görüldü.

İşte o yorumlar…

 

NE OLMUŞTU?

Mehmet Şimşek'in ismi, seçim öncesi kulislerde Ekonomi Bakanlığı için geçiyordu. Hatta Şimşek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya gelmiş ve görüşme yaklaşık 1 saat sürmüştü. Kabulün ardından açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Mehmet Şimşek'in aktif siyaseti düşünmediğini ama her türlü katkıyı vereceğini söyledi.