Mehmet Öz'ün 'bol bol seks yapın' tavsiyesine Gonca Vuslateri'nden olay cevap!

Koronavirüs salgınının dünyaya hızla yayılmasından sonra insanlar evlerine çekildi ve dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz, tavsiye olarak bol bol cinsel ilişkiye girin dedi. Mehmet Öz'e cevap Gonca Vuslateri'nden geldi.

Mehmet Öz'ün 'bol bol seks yapın' tavsiyesine Gonca Vuslateri'nden olay cevap! - Sayfa 1

Çin'den tüm dünyaya hızla yayılan coronavirüsten korunmak için evlerine sığınan vatandaşlara, dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz, "Bol Bol cinsel ilişkiye girin" sözleriyle tavsiyede bulundu. Öz'e en ilginç tepkiyi oyuncu Gonca Vuslateri verdi.

120
Mehmet Öz'ün 'bol bol seks yapın' tavsiyesine Gonca Vuslateri'nden olay cevap! - Sayfa 2

ABD'de farklı TV kanallarında sağlık programları yapan ünlü doktor Mehmet Öz, virüs salgınından korunmak için evlerine çekilen insanlara ilginç bir öneride bulundu. 

220
Mehmet Öz'ün 'bol bol seks yapın' tavsiyesine Gonca Vuslateri'nden olay cevap! - Sayfa 3

Öz, "Eğer öteki yarınızla birlikte karantinaya girdiyseniz en iyi çözüm cinsel ilişkiye girmek. Gerilimi azaltacak ve daha uzun yaşayacaksınız. Belki bebek yapacaksınız. Bu birbirinizin yüzüne bakıp sinirine dokunmaktan daha iyi" dedi.

320
Mehmet Öz'ün 'bol bol seks yapın' tavsiyesine Gonca Vuslateri'nden olay cevap! - Sayfa 4

"Çare yok, yapacağız artık":

Mehmet Öz'ün kısa sürede sosyal medyada gündem olan açıklamasına bir tepki de başarılı oyuncu Gonca Vuslateri'den geldi. Twitter hesabından attığı tweetle Öz'ün bu tavsiyesine uyacağını söyleyen oyuncu, "Çare yok, yapacağız artık. Off bitmiyor çilemiz..." açıklamalarını yaptı. 

420