Medya
21 Mar 2019 14:45 Son Güncelleme: 21 Mar 2019 14:58

Mehmet Metiner'in bu yazısı olay oldu! 'Duydukların doğru Reis'

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, "Duyuyorum ki vatandaşlarıma yeterli ihtimamı göstermeyenler var" ifadesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben bir yazı kaleme aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar mitinginde söylediği “Duyuyorum ki belediyelerimizde vatandaşlarımıza yeterli ihtimamı göstermeyenler var.” açıklaması yankı uyandırdı. Erdoğan'ın AK Partili belediyelere, milletvekillerine ve teşkilatlara yönelik uyarısı, eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'in gündemindeydi.

Star gazetesinde "Duydukların doğru Reis" başlığıyla yayımlanan yazısında yazar, bu sözleri duyduğunda yüreğinin soğuduğunu belirterek, “İşte milletin adamı bu!” dedim. Millet seni her halinle seviyor Reis! Saha çalışmalarında bunu görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Ötesi var Reis, ötesi!

Yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Metiner,  "Keşke sadece yeterli ihtimamı göstermemekle kalsalar… Ötesi var Reis, ötesi!  Kibir budalaları gibi dolaşanların tafraları şahsınız dolayısıyla AK Parti’ye gönül verenleri ziyadesiyle incitiyor." diye yazdı.

Seçildikten sonra vatandaşlarla neredeyse bağını kesenler az değil

Metiner, seçildikten sonra vatandaşla bağlarını kesenlerin az olmadığını, fakir fukara evlerine gidip onlarla yürekten hemhal olanların sayısının yok denecek kadar az olduğuna dikkat çekti.

Sahada vatandaşlarla gönül köprülerini atan belediye, vekil ve teşkilat sorunlarıyla uğraştıklarını belirten Metiner, tarihi bir uyarıyla yazısını tamamlıyor:

Kendilerine çeki düzen vermezlerse

"Senin kalbini kıranlara inat bu millet senin millet için çarpan o asil kalbini bildiği için senden vazgeçmiyor. Yoksa millet, gönlünü kıranlara çoktan cezasını keserdi. Bu yürekten milleti sahiplenen uyarıların sayesinde gönlü kırıkları yeniden toplamak kolaylaştı. Seçim sonrasında bu uyarılar doğrultusunda teşkilatlarımız, milletvekillerimiz ve belediyelerimiz kendilerine çeki düzen vermezlerse milletimizin uyarısı inanın farklı olur.  Demedi demeyin!" 

Yazının tamamını okumak için tıklayınız