Politika
13 Nis 2024 17:51 Son Güncelleme: 13 Nis 2024 17:52

Mehmet Metiner’den Yiğit Bulut’a sert tepki! ‘Tut ki doğru olsun…’

Mehmet Metiner, Ekrem İmamoğlu için 'Milli güvenlik sorunu' diyen Yiğit Bulut'a cevap verdi: İmamoğlu yalnızca bir belediye başkanı değil, devletlûlerle yarışıp zafer kazanan bir lider.

AK Parti eski milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut'a verdiği mesajda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sadece bir belediye başkanı değil, zaferler kazanan bir lider olduğunu belirtti.

Yiğit Bulut, bugünkü paylaşımında Ekrem İmamoğlu için "Milli güvenlik sorunu" dediği mesajında şu ifadelere yer vermişti:

"Sizinle bir cümle paylaşacağım, not edin, tartışacağız, göreceğiz; Ekrem İmamoğlu Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti için bir milli güvenlik sorunudur! Medyamız gerçek analiz kabiliyetine ulaşınca bu tezin içini doldurmayı başaracaktır umarım! Not alın!!"

Yiğit Bulut'un mesajını alıntılayan Mehmet Metiner ise şöyle dedi: 

"Tut ki doğru olsun. Bu kadar çok İmamoğlu vurgusu, bu kadar çok tehdit algısı, siyaseten hangi sonuçlara yol açtı? Geldiğimiz noktada hakikat şu: İmamoğlu yalnızca bir belediye başkanı değil, devletlûlerle yarışıp zafer kazanan bir lider! Siyaset, sonuçla anlamlıdır."

BULUT'TAN METİNER'E YANIT

Yiğit Bulut ise Metiner'in bu cevabını alıntılayarak şu ifadelerde bulundu:

"Dikkat ederseniz seçim süreci boyunca siyasi denkleme dahil olup bir vurgu yapmadım, durduğum yer gereği yazdığım siyasi değil,

Türk Devleti ve BÜYÜK TÜRK MİLLETİ aleyhine yabancılarla yapılacak bir işbirliğine vurgu!

Sinek de küçüktür suya düşerse içilmez!

Bu sineği büyütmez!"