Politika
18 Haz 2022 19:39 Son Güncelleme: 18 Haz 2022 19:46

Mehmet Metiner'den sonra Melih Gökçek de Bülent Arınç'a yüklendi! 170 bin kişilik anket yaptı

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç’ın Erdoğan’ı ve AK Parti’yi eleştirdiği sözlerin arından Arınç’a bir tepki de Melih Gökçek’den geldi. Gökçek Arınç’ın sözlerini paylaşarak 170 bin kişilik anket yaptı.

Bülent Arınç, katıldığı bir toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a majeste diye hitap ederek “Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir” sözleriyle eleştirilerde bulunmuştu.

 Bülent Arınç'ın bu sözleri siyasetin gündemine otururken, AK Parti eski milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, Arınç için "İsmini bile duymak istemiyoruz. İnşallah partimizden ihraç olur gider" ifadelerini kullandı.

 Arınç ve Metiner arasındaki karşılıklı söz düellosu devam ederken, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek de Bülent Arınç'a karşı harekete geçti.

 170 BİN KİŞİLİK ANKET YAPTI

 Sosyal medya hesabı üzerinden takip ettiği kişilerin Bülent Arınç ile ilgili düşüncelerini merak eden Gökçek paylaşımında Arınç’ın daha önce söylediği “Ben siyasette 50 yılımı doldurmuş bir insanım. Toplumun bana dair bir kanaati var. 'Bu adam namusludur, bu adam vicdanlıdır, muhakeme sahibidir' şeklinde bir kanaat var.” Sözlerini sorguladı.

 Gökçek tweetinde şunları yazdı:

 “BÜLENT ARINÇ; “Ben siyasette 50 yılımı doldurmuş bir insanım. Toplumun bana dair bir kanaati var. 'Bu adam namusludur, bu adam vicdanlıdır, muhakeme sahibidir' şeklinde bir kanaat var.”DEMİŞ. YAKLAŞIK 170.000 TAKİP ETTİĞİM SAĞ DUYULU İSİM VAR. SORALIM BAKALIM AYNI KANAATTELER Mİ?”

 İşte o paylaşım: