Medya
26 Ağu 2022 11:19 Son Güncelleme: 27 Ağu 2022 00:04

Mehmet Metiner'den flaş televizyon kanalı kararı! "Merak eden dostlarıma cevabımdır"

Mehmet Metiner, "Ekranların daha çok izlenme adına gladyatörlerin arenasına dönüştürüldüğü bir tartışma-kavga ortamını sosyal barışımız adına zararlı buluyorum" ifadelerini kullandı.

Eski AKP milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, TVNET dışında hiçbir kanala çıkmama kararı aldığını duyurdu. 

Metiner bugünkü yazısında, "Ne zaman ekranlara döneceğimi merak eden dostlarıma cevabımdır: Yeni dönemde yazmaktan onur duyduğum Yeni Şafak grubumuzun kendi televizyon kanalı TVNET dışında hiçbir kanala çıkmama kararı almış bulunuyorum, Ekranların daha çok izlenme adına gladyatörlerin arenasına dönüştürüldüğü bir tartışma-kavga ortamını sosyal barışımız adına zararlı buluyorum." düşüncesini dile getirdi.

Metiner şu ifadeleri kullandı: 

"Herkesin sadece kendi doğruları üstüne kapandığı, başkalarının doğrularına kapılarını sımsıkı kapattığı, tarafların sadece kendi mahallelerine mensup olanlardan alkış almak için boyuna birbirleriyle kavga etmeyi marifet bildiği, o yüzden seviyenin çoğu kez dip yaptığı, hakaret, saygısızlık, tehdit ve küfrün havada uçuştuğu o tartışma programlarının artık bir tarafı olmak istemediğim için, başka bir deyişle bu tarz bir kavganın tarafı olmamak adına işbu kararı almış bulunuyorum. Hayrolur inşallah."