Gündem
06 Haz 2013 17:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:12

MEHMET BARANSU'DAN GEZİ PARKI BOMBALARI!

Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu, Gezi olaylarıyla ilgili ilginç iddialar ortaya attı.

İşte Mehmet Baransu'nun attığı Tweetler...

Abdullah Comert de Mustafa Sari da birilerinin kibri yuzunden oldu. İlk gun elestirdigimizde, geri adım yok, dik duracagiz diyenler utanin

Kibriniz, kibirli liderinizin tavrı iki kisinin olumune neden oldu. Boyle devam ederse de artacak. Anlamadiniz toplumun elestirilerini.

Dun elestirilerimize kulak tıkayan, diklesecegiz diyen AkPartililerin bugun basbakan balkon konusması yapsa iyi olur noktasına gelmesi guzel

Ne demistim. Tetikci Nagehan bu isi de Emniyete yikacak dememis miydim. Buyrun tetikcinin yazısını okumaya

Nagehan Alci sevilay Yukselir ve bilumum tetikcilere bir bilgi: İlk gun cadirlari yakın, yıkın emrini efgan Ala verdi. Size gazeteci diyenin

Tetikci Nagehan, para icin her seyi yapan Rok sevilay, elif, Hilal vb. Bu surecin devamında en fazla Ak Partiye zarar verecek isimler olacak

Tetikcilik ve yalakalık yapalım diye agîzlarından cikacak sacmalıklar basbakana mal edilecek. Bir de mehmet ocaktan var tabii.

Taksimde sabaha karsı cadirlari yıkın, gaz bombasi atîn emrini veren Efgan Ala Bir tek kisi girmeyecek, etrafa barikatlar konacak dedi.

Efgan Alanın emirleri, isi kontrolden cıkardı. Diyarbakırdaki tecrubesini:) İstanbulda halka yasatmaya kalkisti

Basbakan topcu kıslasîna devam dedi. Hadi bakalım medyadaki minik erdoganlar. Tetikcilige, yalana, iftiraya devam.

Be tetikci Nagehan ve minik nagehanlar: emri basbakan verdi, efgan Ala da abartti diye yazamayacaksaniz susun.

Sevgili tetikci nagehan Alci. Belgeleriyle ortaya koydugum Katil, hirsiz patronun hakkinda bir tek yazi yazamayacak kadar insandin sen.

Sana ve senin gibilere de katil bir patron yakîsîrdî. Tum vatan, milliyet yazarlari katil patronunu alkisladilar. Bu ayip da sizlere yeter.

Vatan? Milliyet yazarlari bu ayipla ortalikta dolasmasinlar. Ozgurluk, falan diyen bu yazarlara Erdogan Demiroren-taraf deyi ve susun.

Para icin herseyi yapan rok, bu hafta gezi parkina nasil destek verdigini anlatirsa sasirmayin