Televizyon
24 Kas 2014 09:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:56

Mehmet Aslantuğ ve Hande Doğandemir aynı dizide

Mehmet Asltantuğ ve Hande Doğandemir’in başrollerde oynayacağı Racon dizisinin ayrıntıları belli olmaya başladı

Mehmet Aslantuğ ve Hande Doğandemir dizide baba-kızı canladıracak. Diğer oyuncuların seçimi için ise çalışmalar sürüyor.

Ezel, Uçurum ve 20 Dakika gibi farklı dizilere imza atmış olan Kerem Deren’in Pınar Bulut’la beraber kaleme alacağı Racon dizisinin yapımını TMC üstlenecek. Dizinin erkek başrol oyuncusu ise Bir İstanbul Masalı, Hanımın Çiftliği ve Ben Onu Çok Sevdim başta olmak üzere bir çok dizide yer alanMehmet Aslantuğ oldu. Dizide Mehmet Aslantuğ ve Hande Doğandemir baba-kızı oynayacak. Racon dizisinin Ocak 2015′de TV8 kanalında yayınlanması bekleniyor.

Dizide Aslantuğ; hakim babasının ölümünün ardından kendi adaletini kendi dağıtan Kenan karakterini canlandıracak.  Kestiği raconlarla ünlü Kenan’ın ailesi ve aşkla imtihanı konu edilecek. Babasının kabadayı olmasına karşı çıkan ama bir anda kendisini yeraltı dünyasında kararlar veren biri olarak bulan Yağmur karakterini ise Hande Doğandemir canlandıracak.

RACON DİZİSİNİN GENEL KONUSU

Aslantuğ dizide Kenan karakterini canlandıracak, babasının (halim) ölümünün ardından kendi adaletini kendi dağıtan Kestiği raconlarla ünlü Kenan’ın ailesi ve aşkla intihanı konu edilecek. Yağmur (Aslantuğ’un kızı) babasının kabadayı olmasına karşı çıkıyor ancak bir anda kendisini yeraltı dünyasında karar veren biri olarak buluyor.

Yağmur karakteri için ise Güneşi Beklerken dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Hande Doğandemir’le görüşülüyor. Eğer rol alırsa Aslantuğ ve Doğandemir baba-kızı oynayacak.