Magazin
14 Mayıs 2023 12:47 Son Güncelleme: 14 Mayıs 2023 12:51

Mehmet Aslantuğ boşanacağı Arzum Onan'ın Anneler Günü'nü kutladı

Türkiye İşçi Partisi'nden Muğla milletvekili adayı olan oyuncu Mehmet Aslantuğ, 29 Mayıs'ta boşanacağı 27 yıllık eşi Arzum Onan'ın Anneler Günü'nü kutladı.

Türkiye İşçi Partisi'nden Muğla milletvekili adayı olan oyuncu Mehmet Aslantuğ, 29 Mayıs'ta boşanacağı 27 yıllık eşi Arzum Onan'ın Anneler Günü'nü kutladı. Sosyal medya hesabından kutlama yapan Aslantuğ, "Yine ve yeniden söylemek gerek! Sadece erkeği anlamlandırdığınız için değil. Onlara, bitmeyen tamahkârlıklara ve savaşlara rağmen; direndiğiniz, güzel kıldığınız her şeye" dedi. Onan ise bu paylaşıma "Canım benim" yorumunu yaptı.

27 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftinden Aslantuğ, Anneler Günü'nde boşanma aşamasındaki eşinin Anneler Günü'nü kutladı.

"GÜZEL KILDIĞINIZ HER ŞEYE"

Instagram hesabında eşi ve oğlunun bir fotoğrafını paylaşan Aslantuğ, "Yine ve yeniden söylemek gerek! Sadece erkeği anlamlandırdığınız için değil; onlara, bitmeyen tamahkârlıklara ve savaşlara rağmen; direndiğiniz, güzel kıldığınız her şeye. Anne olsanız da, olmasanız da" ifadelerini kullandı.

 

"CANIM BENİM"

Boşanma kararı alan çiftten Arzum Onan, eşinin Anneler Günü paylaşımına, "Canım benim" yorumunu yaparak kalp emojisi bıraktı.