Televizyon
30 Kas 2012 16:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:26

MEHMET ASLAN GAZETECİLERE İSYAN ETTİ!

Burada Laf Çok'a konuk olan Mehmet Aslan, gazetecilere isyan etti.

Mesut Yar ile Burada Laf Çok'un konuğu Oyuncu Mehmet Aslan, magazincilerin bazen çizgiyi aştıklarını ima ederek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

En son 'köftecide basıldılar' diye haberinin yapıldığını belirten Aslan, 'İnsan köftecide nasıl basılabilir? Alani, kamuya açık bir yer. Orada köfte yiyoruz biz, nasıl basılabiliriz anlamadım ki... İki kişi daha var bizle beraber akşam saat 8 sabah saat 4'te basıldılar diye yazıyorlar. O saatte zaten köfteci açık değil'' şeklinde konuştu.

BAŞIMA HAVAALANINDA BİR OLAY GELDİ
Başıma havaalaında bir olay geldiğini açıklayan Aslan; ''Fotoğrafım çekildikten sonra röportaj yapmak istediler, kabul ettim. Konuşurken kameranın mikrofonunu açmayı unutuyor, boşa konuşuyorum 5-10 dakika. Sonra yayınlamayız derken ampulu patlıyor, Sonra bataryası bitiyor. Dedim ki 'Bu kadar konuştuk bunlar yayınlanamayacak biliyorsun değil mi? Bizi iki saat burada ağaç ettin.' Bunu nasıl yaptıklar biliyor musunuz, o şerefsiz çıktı televizyonda 'hiç bir zaman bu görüntüler yayınlanmayaak dedi, işte netice' diye haberi verdi. Ben onla röportaj yaptım ondan sonra çıkamadı. Aradan kaç ay geçti telefonlarıma bile çıkamıyor, kendi işinden de oldu, şimdi abuk sabuk bir yerde çalışıyor.'' diyerek gazetecilere olan kızgınlığını dile getirdi.