Gündem
10 Nis 2010 04:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:13

MEHMET ALİ ILICAK'TAN ÜVEY BABASINA: UZAN'IN ŞAPERONU!

Emin Şirin'in eski üvey oğlu Ilıcak mesaj yazdı: Uzan, kumral bomba ile dansta. Şirin de şaperon olmuş

Cem Uzan’ın Fransa’da bir gece kulübündeki görüntüleri dün bomba gibi patladı. Televizyonlar, görüntüleri uzun uzun yayınladı. Görüntüler için Emin Şirin’in eski eşi Nazlı Ilıcak ve oğlu M. Ali Ilıcak da yorum yaptı. M. Ali Ilıcak, Şirin’in de göründüğü fotoğrafları Twitter’a aktardı ve "Şaperon olmuş" dedi.

Eğlenmeyi sevmem
Paris’te Cem Uzan’la görüntülenen Emin Şirin, dün HABERTÜRK’te yayınlanan görüntüler üzerine "Cem yakın dostum. Bir-iki kadeh içip gittik. Orası aslında diskotek. Eğlenceyi sevmem, hep oturdum" dedi.

’Şaperonluk üstlenmiş’
Cem Uzan’la birlikte Paris’te gece kulübünde eğlenen eski milletvekili Emin Şirin, "Eğlenceyi seven biri değilim, Cem Bey’in davetine katıldım" dedi. Mehmet Ali Ilıcak ise annesi Nazlı Ilıcak’la 10 yıl evli kalan eski üvey babası için Twitter’da "Şaperon" yorumu yaptı

Üvey oğlu Ilıcak’tan Twitter yorumu
Fransa’ya siyasi sığınma talebinde bulunan ve 6 aydır başkent Paris’te yaşayan Cem Uzan’ın Habertürk’te yayınlanan görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Paris’in en gözde gece kulübü olarak bilinen VIP Room Theater’da Uzan’la eğlenirkebn görüntülenen Emin şirin için, eski eşi Nazlı Ilıcak’ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak, Teitter’da şu yorumu yaptı: "Emin Şirin şaperonluk yapıyor."

Nazlı Ilıcak’ın ilk eşi Kemal Ilıcak’tan olan oğlu Mehmet Ali Ilıcak, Emin Şirin’in Paris’teki gece kulübü fotoğraflarını görünce hemen Twitter’da paylaşıp altına "Erdoğan Erdoğan Paris’te Sarkozy ile tango yaparken Cem Uzan da bir kumral bomba ile tango yapmış. Emin Şirin de sanırım şaperonluk görevi üstlenmiş" diye yorum yazdı.

Emin Şirin ile 10 yıl evli kalan Nazlı Ilıcal, Twitter’daki fotoğrafları ve oğlunun yorumunu okuyunca hemen devreye girdi. Twitter’da ’Notredamedesion’ rumuzuyla yazan Nazlı Ilıcak oğluna "Resimleri nereden buldun?" diye sordu. Oğul Ilıcak da "Habertürk" diye yanıt verdi.

Şaperon nedir?
Şaperonluk, Batı Avrupa kültüründe 20. yüzyılın ortalarına kadar sürmüş bir müessese. Özellikle İngiliz ve Fransız sosyetesinde "Şaperon" (Chaperon) balo ve diğer sosyal faaliyetlerde genç kızlara eşlik eden, onlara göz kulak olan orta yaş üstüevli ya da dul hanımlara verilen isimdi. Bir genç kızın, "Şaperonu" olmadan bir erkekle, aynı ortamda tek başına bulunması yakışık almazdı. Günümüzde okullarda danışmanlık ve gözetim müessesesi için de şaperonluk tabiri kullanılıyor.

’Eğlenmeyi sevmem’
Paris’teki eğlenceyi Cem Uzan’ın yanında görülen eski milletvekili Emin Şirin’e soruldu. Emin Şirin, "Yer detayı da bilgiler de doğru, bu konuda konuşmak istemiyorum" dedi. Gecenin bir kutlama olmadığını vurgulayan Şirin, "Yazdığınız gibi ben eğlenmeden yerimde oturdum, çünkü beni tanıyanlar da bilir, eğlenceyi seven biri değilim" dedi.

Uzan için "değer verdiğim bir dost" diyen Şirin, "Kendisiyle telefonla sık sık görüşürüz. Son altı ayda 2-3 kez yüz yüze görüştük. Cenevre’de yaşayan bir oğlum var. Onun yanına gittiğim zamanlar Paris’e de gidip geliyorum. Cem Bey, birkaç kadeh içtikten sonra ’kulübe gidelim mi?’ önerisinde bulundu. Ben de davetine katıldım" dedi. Şirin, Uzan’ın dans ettiği kadınlarınFransız olduğunu kaydetti.