Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük eski sevgilisi Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Evlenecekleri konuşulan çift ani ayrılık kararıyla da uzun süre gündem olmuştu. Ayrılık sonrası ilk kez konuşan Gülseren Ceylan açıklamalarıyla yine şaşırttı.

Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük eski sevgilisi Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! - Sayfa 1

Şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a, doğum günü partisinde özel yapım bir yüzük hediye etmişti. Yakında nikâh masasına oturması beklenen ikiliden geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmişti.

117
Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük eski sevgilisi Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! - Sayfa 2

Gülseren Ceylan, "Toplu cevap olsun" mesajı ile Instagram hesabından sürpriz bir paylaşım yapmış, ünlü şovmen ile ayrıldıklarını duyurarak; "Mehmet Ali Erbil ile yollarımı ayırdım. Kendisine hayatta başarılar dilerim. Size buradan toplu cevap olsun, bir daha bu konu hakkında konuşmayacağım" diye yazmıştı.

217
Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük eski sevgilisi Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! - Sayfa 3

Erbil ise ayrılığıyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: 'Öncelikle ben Gülseren'e evlenme teklifi etmedim. O yüzük doğum günü hediyesiydi. Bir diğer konu da araba alma mevzusu. Ben kendime araba almadım, ona nasıl alacağım! Zaten öyle istekleri olan bir kız değildi.

317
Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük eski sevgilisi Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! - Sayfa 4

Benden ev yada araba istemedi. Marka alışverişler yapmak da istemedi. Sadece aşkı için Almanya'da ailesini, işini ve arkadaşlarını terk edip benim yanıma geldi. 4 aylık bir süreç oldu. Aynı evi paylaştık. Aramızda ikinci şahıslar olmadı. Ben uzun bir aradan sonra ilk defa tek eşli oldum.'

417