Magazin
16 Eki 2021 11:54 Son Güncelleme: 16 Eki 2021 12:14

Mehmet Ali Erbil'den Ece Ronay'la ilgili flaş hamle!

Fenomen Ece Ronay'a attığı mesajlar ifşa olan Mehmet Ali Erbil, mahkemeye başvurmuştu. Bir karşı hamle de ünlü şovmenden geldi.

Sosyal medya fenomeni, şarkıcı Ece Ronay, klibinde rol alan Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini belirterek, sosyal medya hesabından mesajları ifşa etmişti. Erbil'in attığı iddia edilen mesajlarda "Bu gece yanında uyumak istiyorum" gibi ifadeler yer alıyordu.

Taciz iddialarını reddeden Erbil, "Konuyu yargıya taşıyorum. Mesajla ne tacizi olabilir. İfşa etmesi bile ayıp. Ben kendisine böyle mesajlar atmadım. O benim asistanımla irtibat halinde." demişti.

ECE RONAY HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Genç fenomen Erbil hakkında 2 ay süreyle koruma kararı aldırırken, ünlü şovmenden de bir hamle geldi. Mehmet Ali Erbil, sosyal medya üzerinden yazışmalarını yayınlayan Ece Ronay'ın özel hayatının gizliliğini ihlal ettiğini ve kişisel verilerini hukuka aykırı olarak yaydığını öne sürerek şikayette bulundu. Şikayetin ardından Ece Ronay hakkında soruşturma başlatıldı. Erbil, yaşananlardan dolayı maddi ve manevi olarak zarar gördüğünü belirtti.