Magazin
15 Kas 2016 11:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:39

Mehmet Ali Erbil'den bomba Altın Kelebek açıklaması: Ödülleri iade edebilirim!

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına bağlanan Mehmet Ali Erbil, Altın Kelebek ödülleri hakkında konuştu.

'Diriliş Ertuğrul'a verilen 'Yılın en iyi dizisi' ödülünün yapımcı ve senarist tarafından iade edilmesi sonrası başlayan Altın Kelebek tartışması devam ediyor.

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına bağlanan Mehmet Ali Erbil, Altın Kelebek ödülleri hakkında konuştu. Ödül törenine rest çektiğini ve davete katılmadığını belirten ünlü şovmen, "Haksızlık yapıldığını düşündüğüm için geçmişte aldığım ödülleri iade edebilirim" dedi.

İşte Erbil'den Altın Kelebek bombaları:  

"Bu ödüllerin halk oylaması ile verildiği yalan! Milleti kandırıp oy verdirtiyorlar ama sonra asıl kararı kendileri veriyorlar!"

"Artık birilerinin gerçekleri söylemesi gerekiyor! Hürriyet gazetesinde egolarına hakim olamayan iki kişi var; Fikret Ercan ve Ertuğrul Özkök! Ödülleri kafalarına göre veriyorlar!"

"Bugüne kadar aldığım tüm Altın Kelebek ödüllerini iade edeceğim!"

"Beyazıt Öztürk de kendi sunucuları olduğu için ödüllendirildi!"

"Doğan Grubu, beni bir gafım nedeniyle kapının önüne koymuştu!" 

"Kanal D'yi Kanal D yapan Çarkıfelek'tir. Ben onların grubundayken bana sürekli ödül veriyorlardı! Şimdi ne oldu?"

"Bu sözleri sarf ettiğim için beni de karalayacaklar! Kim bilir bundan sonra hakkımda ne haberler çıkacak!"

EN İYİ ERKEK SUNUCU ÖDÜLÜ'NE ADAYDI

Mehmet Ali Erbil, "En İyi Erkek Sunucu" dalında Beyazıt Öztürk, İlker Ayrık, Mesut Yar ve Okan Bayülgen ile birlikte aday gösterilmişti. En İyi Erkek Sunucu ödülünü Beyazıt Öztürk almıştı