Magazin
17 Ağu 2010 08:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:33

MEHMET ALİ ERBİL İNKAR YOLUNU SEÇTİ!

Esmer bir genç kızla görülen Mehmet Ali Erbil, “Kim olsun ki hayatımda? Olsa söylerim” dedi..

Esmer bir genç kızla yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan Mehmet Ali Erbil’in önceki hafta arkadaş grubuyla gittiği Taksim’deki Nizam Pide’ye iki gün sonra tekrar gittiği ortaya çıktı.

Aynı mekana ikinci kez gittiğinde ise Erbil’in yanında oturan uzun saçlı, esmer genç kız dikkat çekti. Ağabeyi Mustafa Erbil, menajeri Stelyo Pipis ve menajer arkadaşı Özgür Aras’ın da olduğu arkadaş grubuyla yemek yiyen Erbil, esmer genç kızla da samimiyetiyle dikkat çekti. Ancak Erbil, genç kızı masada bırakarak abisi ve arkadaşlarıyla ayrılmayı tercih etti.

‘Hayatımda kim olsun ki?’
Nizam Pide’ye önceki gidişinde karşısında oturan kadını hatırlamayan Erbil gülerek “Karşımdakinin kim olduğunu hatırlamıyorum ama sonra ayakta giderken elini omzuma attığım kişi gazeteci Esin Övet’ti. Yonca Evcimik’lerle Çarkıfelek’in çekiminden sonra oraya gitmiştik. Oradaki o olabilir. Hayatımda kimse yok. Kim olsun ki hayatımda... Olsa söylerim” diye konuştu.

Geçen günlerde esmer bir genç kızla Kuruçeşme sahilinde oldukça samimi şekilde görüldüğünü de iddialar arasında yer alan Erbil, “Yok canım, öyle bir şey yok. Ne esmer kızı?” yanıtını verdi.