Polemik & Kulis
23 Oca 2011 12:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:59

MEHMET ALİ BİRAND'IN UĞUR DÜNDAR KORKUSU! BİRAND CNN TÜRK'Ü NEDEN BIRAKTI?

CNNTürk'ün yayın yönetmenliğini bıraktığını açıklayan Mehmet Ali Birand hakkında çıkan iddialara tepki gösterdi.

Dün sürpriz bir şekilde CNNTürk’ün yayın yönetmenliğini bıraktığını açıklayan Mehmet Ali Birand hakkında çıkan iddialara tepki gösterdi. Birand neden bıraktığını açıklarken zirvede kalma derdine düştüğünü de ifade etmiş oldu.

Ana haberler kategorisinde Uğur Dündar’ın nefesini ensesinde hisseden Mehmet Ali Birand, CNNTürk’ten de "birincilik koltuğunu" bırakmamak için ayrıldığını duyurdu.

Dün sürpriz bir şekilde CNNTürk Genel Yayın Yönetmenliği’nden ayrılan Mehmet Ali Birand bugün twitter’den yaptığı açıklamada, "Hepinize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim. CNN TURK’ü sırf Kanal D Ana Habere daha fazla zaman ayırabilmek için bıraktım. Birincilik bayrağını kaybetmeye hiç niyetim yok. Abuk sabuk yorum yapanlara da doğrusu gülüp geçiyorum. Sevgili dostlar." dedi.

KIRCA ARTIK BEŞİNCİ

Kanal D ana haberi uzun bir zamandan beri zirveden tutmaya çalışan Mehmet Ali Birand zaman zaman bu koltuğu Star TV’de ana haber sunan Uğur Dündar’a kaptırıyor. Bu yarışın dışında bir de Ali Kırca’nın düşüşü dikkat çekiyor. Dünkü rayting ölçümlerine göre atv haberde zirvenin ortağı olan Ali Kırca Show TV’de 5. sıraya kadar geriledi. Tüm gün reyting sıralamasında FOX TV ana haber Kırca’lı Show haberi geride bırakarak 4. sırada yer aldı. Cem Öğretir’in sunduğu atv haber 3. sıranın değişmez ismi oldu.