Gündem
17 Oca 2013 12:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:38

MEHMET ALİ BİRAND İÇİN BİR AÇIKLAMA DA TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDEN!

Türk haber televizyonculuğunun efsane isimlerinden Mehmet Ali Birand'ın durumu ciddiyetini koruyor.

Dün geçirdiği ameliyatın ardından beyin ölümünün gerçekleştiği iddia edildi. Hastane bu durumla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı ancak, “Yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor” demekle yetindi. Hastanede yanı başında bekleyen eşi Cemre ve oğlu Umur ise bir mucize bekliyor. Oğlu da, babasının twitter hesabından “İyileşmesi için dua ediyoruz” diye mesaj geçti.

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için Amerikan Hastanesi’nde ameliyat olmuştu. 72 yaşındaki deneyimli gazeteci Birand'ın operasyon sırasında kalbinin durduğu ve doktorların çabasıyla yeniden çalıştırıldığı ortaya çıkmıştı. 

Amerikan Hastanesi’nden yapılan açıklamada da “Safra yollarındaki darlığa yönelik bir girişim geçiren Mehmet Ali Birand, gözlenen kardiyak sorunlar nedeniyle yoğun bakımda izlenmektedir” açıklaması yapılmıştı. Birand’ın bu sabah saatlerinde durumunun kötüye gittiği ve beyin ölümünün gerçekleştiği bilgisi geldi. Bu bilgi hastane yönetimi ve ailesi tarafından doğrulanmadı ancak yoğun bakımda tutulduğu açıklandı.