Magazin
02 Mar 2019 11:38 Son Güncelleme: 02 Mar 2019 13:23

Mehmet Akif Alakurt'tan Türk kadınlarını aşağılayan paylaşım!

Beklenmeyen bir kararla oyunculuğu bırakan Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından Türk kadınlarına hakaret ederek, "Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin." ifadelerini kullandı.

Bir dönem ATV ekranlarında yayınlanan Sıla dizisiyle milyonlarca kişi tarafından hayranlıkla izlenen oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından Türk kadınını aşağıladı.

"KULAĞINIZA KÜPE EDİN"

Instagram hesabından Türk kadınlarıyla ilgili açıklama yapan Alakurt, "Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadarmükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve bende öyle düşünüyorum diyen. Zaman geçtiğinde aynı fikirde olduğunu iddia ettiği düşüncelerle alakası olmadığı için esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. (Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin)" ifadelerini kullandı.

OYUNCULUĞU BIRAKIP BREZİLYA’YA YERLEŞMİŞTİ

1979 doğumlu Mehmet Akif Alakurt, Best Model seçildikten sonra şansını oyunculukta denemeye karar vermiş, ilk olarak Kırık Ayna dizisinde Ali Kirman karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştı.

Metropalas, Zeytin Dalı, Sıla, Hacı, Adanalı, Reis, Fatih ve Fetih dizileriyle ekranda boy göstermeye devam eden Alakurt, son olarak ‘Emanet’ ile gündeme geldi.

Mehmet Akif Alakurt geçtiğimiz yıl oyunculuğu bıraktığını açıkladı ve Brezilya’da bir çiftlik aldı ve oraya yerleşti.

Mehmet Akif Alakurt, son hali ile hayranlarını şaşkına uğratmıştı.