Magazin
23 Eki 2013 14:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:43

MEHMET AKİF ALAKURT'A PADİŞAH PLAKASI!

Mehmet Akif Alakurt, kullandığı cipine canlandırdığı Fatih Sultan Mehmet'ten esinlenerek özel plaka bastırdı.

Kanal D'de yayınlanan FATİH dizisinde Fatih Sultan Mehmet karakterini canlandıran Mehmet Akif Alakurt, önceki gün Rumelihisarı Antik Kafe'de kız arkadaşıyla kahvaltı yaparken görüntülendi.

Yanındaki kız arkadaşıyla kahvaltı yapıp ardından kahvesini yudumlayan oyuncunun, gazetecilerin fotoğraflarını çektiğini görünce keyfi kaçtı. Şapkasıyla kendisini kamufle etmeye çalışan Alakurt, ilgiden sıkılınca birkaç dakika sonra hesabı ödeyip, mekandan ayrıldı. Alakurt'a, Fatih dizisinin setinde yönetmenle kavga edip, bir figüranı dövdüğü iddiaları soruldu.

FT PLAKA BASTIRDI
Dizide her şeyin iyi gittiğini ve izinli gününde olduğunu söyleyen oyuncu,  'O kadar çok iddia ve spekülasyon var ki hangisine cevap vereceğimi şaşırdım. Başka bir gün bu sorularınıza yanıt vereyim' şeklinde karşılık verdi. Mehmet Akif Alakurt'un, kullandığı cipine, canlandırdığı Fatih Sultan Mehmet'ten esinlenerek 'FT' harfli özel plaka bastırdığı görüldü. Mekandan ayrılan oyuncu, birkaç dakika sonra hem valelerin ücretini ödemek hem de paketlettirdiği yemeklerini almak için aynı yere geri döndü.