Gündem
19 Mayıs 2021 12:37 Son Güncelleme: 19 Mayıs 2021 19:35

Mehmet Ağar'ın Mübariz Mansimov'la görüntüleri ortaya çıktı!

Mehmet Ağar-Mübariz Mansimov arasındaki Yalıkavak Marina'ya el koyma kavgası sürerken, ikilinin geçmişte 'yakın dost' oldukları görüntüler ortaya çıktı.

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın iş insanı Mübariz Mansimov ile görüntüleri paylaşıldı.

KRT'de yayınlanan ve annesinin doğum günü partisine ait olduğu ifade edilen görüntülerde masanın başında Mehmet Ağar, hemen yanında Mübariz Mansimov, onun yanında sanatçı Mahsun Kırmızıgül ve Hürriyet gazetesinin başyazarı Osman Müftüoğlu ve karşılarında Sibel Can oturuyor. 

Ağar ve Masimov'un masadaki sanatçılarla birlikte şarkılar söyleyerek eğlendiği görüntülerin 2014 yılına ait olduğu belirtilirken görüntülerde  Hürriyet gazetesinin başyazarı Osman Müftüoğlu 'bozkurt' işareti yapan Masimov'a 'zafer' işareti yaparak karşılık veriyor. 

Sedat Peker, Ağar'ın iş insanı Mübariz Mansimov'u tehdit edip  kumpas kurarak Yalıkavak Marina'yı aldığını iddia etmişti. 

KRT'de yayınlanan haberin devamı şöyle:

Gurbanoğlu 2016 yılında Yalıkavak Marina'nın yüzde 50 hissesini sattı. Bu satışta dolandırıldığı gerekçesi ile dava açtı. O davadan sonra hakkında 2017'de ve 2020'de hakkında 2 FETÖ soruşturması açıldı. 2020'de tutuklanarak cezaevine konuldu. FETÖ'ye yardım suçundan 5 yıl ceza aldı. Ama hapis yattığı süre göz önüne alınarak serbest bırakıldı. 

Bu iddiaları bir yıl sonra Sedat Peker'in açıklamaları ile tekrar ülke gündemine taşındı. Peker, Ağar'ı Yalıkavak Marina'ya çökmekle suçladı. Ağar iddiaları yalanladı, "biz olmasak mafya çökecekti" diye yanıt verdi. Sonra da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tepki gösterince özür diledi. 

2014 yılında Gurbanoğlu'nun kurduğu dostlar sofrası dağıldı. 6 yıl sonra Mehmet Ağar Yalıkavak Marina'da kendi dostlar sofrasını kurdu. 

Sedat Peker, Emir Sarıgül'ün evinde geçtiği iddia edilen silah olayı hakkında da konuşmuştu. Sarıgül ile de Sibel Can geçtiğimiz günlerde bir yatta görüntülenmişti.